Mljac

Hladni jesenski i zimski dani odlični su za upotpuniti ih kaloričnim jelom, kao što je kobasica. Započnite jutro s nečim ukusnim i toplim.

Kolač koji ćete obožavati: Nutellamisu

Kolač koji ćete obožavati: Nutellamisu

Malo tko ne voli Nutellu, ali isto tako malo to ne voli Tiramisu, iz tog razloga odlučili smo to dvoje spojiti i dobili smo neodoljivu kombinaciju.

Pite prije i poslije pečenja

Pite prije i poslije pečenja

Kako je polako započela jesen tako se sve češće u kućama osjeća miris pečenih, sočnih pita. U mnoštvu zanimljivih recepata, uvijek je zanimljivo vidjeti i dobru dekoraciju.

Prava temperatura za idealan roštilj

Prava temperatura za idealan roštilj

Ispeći dobar roštilj djeluje kao najjednostavnija stvar na svijetu, ali samo baciti meso na rešetku i nadati se najboljem nije dovoljno. Svatko s vatrom prave temperature i hvataljkom za meso može napraviti sjajan roštilj, ali samo ako se vodi pravilima majstora.

Redizajnirane najprodavanije PIK šunke

Redizajnirane najprodavanije PIK šunke

Omiljene PIK šunke sa samo dva posto masnoće, PIK Šunka u ovitku i PIK Zlatna kuhana šunka, od sada su dostupne u atraktivnim redizajniranim pakiranjima.

Jednostavan kolač koji se topi u ustima

Jednostavan kolač koji se topi u ustima

Ovaj recept je jako jednostavan, a kolač velik jer se peče u velikom kalupu od pećnice. Pustite kolač da jedan dan odstoji u hladnjaku i uživajte.

Nepečeni cheesecake sa smokvama

Nepečeni cheesecake sa smokvama

Cheesecake je mnogima omiljeni desert, a ovo je odličan recept za nepečenu verziju cheesecakea sa smokvama.

Zadovoljite svoju dnevnu potrebu za vitaminom D

Zadovoljite svoju dnevnu potrebu za vitaminom D

Nastao iz srca suncokreta, Margo je prvi izbor za brz i ukusan obrok već punih 35 godina, a od samih početaka u recepturi sadrži vitamine A, D i E što ga čini pravim saveznikom zdravlja, izvorom energije i sastavnim dijelom uravnotežene prehrane.

Što je ljeto bez ćevapa?

Što je ljeto bez ćevapa?

S roštilja, grill tave ili obične - nije važno kako su pripremljeni, važno je samo od kakvog su mesa. Da volimo ćevapčiće, i to od kvalitetnog mesa, pokazuje činjenica kako je PIK u prošloj godini proizveo i prodao čak 46 milijuna ćevapa. Dovoljno da se možemo proglasiti ćevapoljupcima.

Morate probati napraviti: Lovački ajvar

Morate probati napraviti: Lovački ajvar

Nemate baš puno vremena pripremati ajvar, a volite ga jesti? Onda je ususret pripremama zimnica recept za lovački ajvar idealan za vas.

1234567 Sljedeća stranica »