Mljac

Začinite svoju kavu pravim božićnim okusima!

Začinite svoju kavu pravim božićnim okusima!

Božići i božićni blagdani su nam pred vratima, te je vrijeme za početak eksperimentiranja s kavom i božićnim začinima. Kava je sama po sebi bogatog okusa, ali ju svejedno možete začiniti slatkim okusima koje nam donosi Božić. Svi vole miris cimeta u vrućoj rižinoj kaši, vanilije u slatkom desertu od riže ili u svježe pripremljenoj šalici kave. Božić je prepun poznatih aroma i ukusnih tradicija - a kava nije iznimka.

Novi proizvod PIK Vrbovca stvoren za blagdanski stol

Novi proizvod PIK Vrbovca stvoren za blagdanski stol

Novi proizvod je nastao na inicijativu zaposlenika PIK Vrbovca koji je htio da okus domaće Pečenke bude dostupan svima u današnjem užurbanom tempu kada imamo sve manje vremena za pripremu tradicionalnih jela.

5 načina kako smanjiti unos soli u organizam

5 načina kako smanjiti unos soli u organizam

Svjesni smo da prekomjerno unošenje soli u organizam nije zdravo, ali ne razmišljamo na koje načine unosimo najviše soli i koliko nam to zaista može štetiti.

Novi Margo - besprijekorna mazivost u kombinaciji s bogatim okusom maslaca

Novi Margo - besprijekorna mazivost u kombinaciji s bogatim okusom maslaca

Zvijezdina tvornica okusa obogatila je omiljenu liniju namaza novim proizvodom - Margom s maslacem. Margarin i maslac u kombinaciji dalju najbolje od oba proizvoda - besprijekornu mazivost margarina i okus maslaca.

Pečena šunka: Novi proizvod iz PIK Vrbovca koji je osvojio tržište

Pečena šunka: Novi proizvod iz PIK Vrbovca koji je osvojio tržište

PIK Pečena šunka, proizvod koji je na tržištu nepunih godinu dana, do sad je već ostvarila preko 10 milijuna kuna prihoda, što ju čini jednim od najuspješnijih PIK-ovih proizvoda u posljednjih nekoliko godina. Osim odličnih rezultata prodaje, PIK Vrbovec nastavlja i s razvojem logističkog poslovanja te izvozom na nova tržišta.

Magično povrće jeseni koje će vam pomoći u pomlađivanju

Magično povrće jeseni koje će vam pomoći u pomlađivanju

Cikla je vrlo ranjivo povrće, a gotovo je neizostavno u vrijeme jeseni ili zime. Osim što je vrlo ukusna i zdrava, ona je dobra i kada je u pitanju pomlađivanje.

 Jednostavni recept za hladne dane - Kranjska s krumpirom i jajima

Jednostavni recept za hladne dane - Kranjska s krumpirom i jajima

Hladni jesenski i zimski dani odlični su za upotpuniti ih kaloričnim jelom, kao što je kobasica. Započnite jutro s nečim ukusnim i toplim.

Kolač koji ćete obožavati: Nutellamisu

Kolač koji ćete obožavati: Nutellamisu

Malo tko ne voli Nutellu, ali isto tako malo to ne voli Tiramisu, iz tog razloga odlučili smo to dvoje spojiti i dobili smo neodoljivu kombinaciju.

Pite prije i poslije pečenja

Pite prije i poslije pečenja

Kako je polako započela jesen tako se sve češće u kućama osjeća miris pečenih, sočnih pita. U mnoštvu zanimljivih recepata, uvijek je zanimljivo vidjeti i dobru dekoraciju.

Prava temperatura za idealan roštilj

Prava temperatura za idealan roštilj

Ispeći dobar roštilj djeluje kao najjednostavnija stvar na svijetu, ali samo baciti meso na rešetku i nadati se najboljem nije dovoljno. Svatko s vatrom prave temperature i hvataljkom za meso može napraviti sjajan roštilj, ali samo ako se vodi pravilima majstora.

1234567 Sljedeća stranica »


Popularno na blogu