Mljac

Omiljene blagdanske slastice s dodatkom kave

Omiljene blagdanske slastice s dodatkom kave

Ako ste pomislili da kava ne može biti bolja nego što već je, razmislite još jednom. Pronađite inspiraciju u božićnoj atmosferi. Od brzih, jednostavnih recepata, do jela koja će zadiviti vaše goste, razmislite o prigodi za koju bi vam bilo zadovoljstvo pripremiti nešto vlastitim rukama i ući u svijet tradicije i originalnih ideja koje povezuje jedan sastojak - kava.

PIKnite ukusne mesne delicije na zagrebačkom adventu

PIKnite ukusne mesne delicije na zagrebačkom adventu

PIK Vrbovec i ove je godine važan dio adventske gastro ponude. Podsjetimo, samo prošle godine za vrijeme adventa prodano je više od 700.000 PIK-ovih kobasica, a titulu najomiljenije, po izboru posjetitelja, odnijela je PIK Domaća dimljena kobasica, koju slijede Kranjska i Debrecinka.

Verdens Beste - 'najbolji kolač'

Verdens Beste - 'najbolji kolač'

Verdens Beste je naziv koji u doslovnom prijevodu znači 'najbolji kolač'. Iskušajte recept i uvjerite se je li opravdan naziv kolača.

Zvijezda organizira Slatkaton - maraton pečenja kolača. Nagrada 10.000 kuna!

Zvijezda organizira Slatkaton - maraton pečenja kolača. Nagrada 10.000 kuna!

Zvijezda, inspirirana hackathonom, 13. prosinca u Zagrebu organizira prvi hrvatski Slatkaton. Riječ je 12-satnom maratonu pečenja kolača, jedinstvenom slastičarskom natjecanju u kojem će se 10 slastičara amatera natjecati u tri testa vještine i kreativnosti.

Najnovija simfonija okusa koja će uljepšati hladne zimske dane

Najnovija simfonija okusa koja će uljepšati hladne zimske dane

Cimet se dodavao u kavu još prije nekoliko stoljeća na Bliskom Istoku, kolijevci kulture kave, dok kava još nije bila rasprostranjena na ostale kontinente.

Kinder Bueno cheesecake - savršen desert koji se ne peče!

Kinder Bueno cheesecake - savršen desert koji se ne peče!

Brzi i jednostavni recepti često su oni najdraži, posebno kad je riječ o desertu kojeg nije potrebno peći. Ovaj put donosimo vam recept za cheesecake od neodoljive Kinder Bueno čokoladice.

10 (i više) razloga zašto obožavamo šunke

10 (i više) razloga zašto obožavamo šunke

Krenut ćemo od prvog i najočitijeg razloga zašto toliko volimo šunke. Zato što se slažu s nebrojenim jelima. Idu s kruhom, idu i na kruh. Idu s kajganom, idu i u njoj. Salata? Može, samo ih narežemo. Pizza tijesto? Ma može, samo ih nježno položimo na već zapečen umak od rajčice i sir koji se rasteže.

Naturavita - novi korisni i ukusni čajevi za cijeli dan

Naturavita - novi korisni i ukusni čajevi za cijeli dan

Naturavita predstavlja čak šest novih okusa čajnih mješavina najkvalitetnijih prirodnih sastojaka koji, osim što znače nove i jedinstvene okuse na hrvatskom tržištu, nastaju korištenjem sirovina biljaka koje poboljšavaju zdravlje i ublažavaju razne tegobe.

Jednostavan recept za Munchmallow

Jednostavan recept za Munchmallow

Munchmallow je super kolač koji se brzo pripremi, a malo tko ga ne voli, posebno nakon što ga proba.

Čokoladna torta koja se jede topla

Čokoladna torta koja se jede topla

Čokoladne deserte skoro svi vole, a kako nam dolaze sve hladniji dani ovaj recept za čokoladnu tortu koja se topla jede je idealan izbor.

1234567 Sljedeća stranica »