(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 09.03.2017.

Navikla sam da te nema i shvatila kako sam sama sebi najbitnija!

Navikla sam se na to da te nema, da ti ne smijem željeti čuti glas niti vidjeti blistavi osmijeh. Navikla da ne smijem ni maštati o tebi, tvoji smeđim očima, tvome zagrljaju, tvojoj blizini.


Zaključala sam ljubav prema tebi duboko u svome srcu, svjesna kako u mome životu više nema mjesta za razmišljanje o trenucima provedenim s tobom. Nema više onih dana kada je moje srce bilo ispunjeno posebnim zadovoljstvom. Voljela sam tvoju blizinu i kada me ona boljela. Kada si svojim riječima čupao moje srce iz grudi, kada su suze bile jedino što sam od tebe dobivala. Opraštala sam ti naivno, vjerovala ti nevino. Čekala da ostaviš sve i budeš uz mene.

Mislila sam kako ćeš se jednom naživiti i kako će ti dosaditi brojni poroci. Kako će sve ono što si govorio napokon imati smisla i biti uklađeno sa tvojim ponašanjem. Bila sam strpljiva, barem tako sam mislila. Dok sam u stvari bila žrtva ljubavi od strane sebičnog muškarca. Išlo ti je to za rukom da me na sve nagovoriš, da ti sve dopustim, da ti se predam kada poželiš, da te volim bez prigovora.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Zbog te me je ljubavi obuzela tuga, više ništa nisam osjećala, postala sam ravnodušna prema sebi. Postala sam svjesna da moram uzeti stvari u svoje ruke i pobjeći od tebe. Ignorirati te ukoliko opet želim imati sebe. Prestati te voljeti ukoliko opet želim voljeti sebe. Shvatiti kako sam ja ta koja sebi trebam biti na prvom mjestu, a ne ti.

Ponosna sam na sebe što sam tako odlučila. Iako je prošlo previše vremena, nije mi žao godina. Dobru sam školu imala, životnu. Sada znam cijeniti ono što mi je u životu najbitnije - sebe. S pronalaskom sebe, pronašla sam i nove izvore sreće. Dobila nove prilike da sama sebe usrećim (i ovaj put napokon bez tvoje blizine).

Miss Dita




Povezani sadržaj








(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.

Najčitanije

Popularno na blogu