(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 16.01.2017.

Tek sad shvaćam kako je prekid s tobom moja pobjeda!

Praznina koja je ostala nakon tebe mi puno više odgovara nego li sam i mogla zamisliti. Toliko si me gušio da sam tek nakon završetka priče s tobom postala sretna.


Sve ovo vrijeme prilagođavala sam se tebi, ugađala ti s nadom kako ću napokon dobiti nešto zauzvrat. Kako ću napokon doživjeti malo iskrene i neiskvarene ljubavi. Kako ćeš napokon shvatiti što zaslužujem i naći načina da mi to pokloniš na najljepši način. Sve ove godine bile su daleko od lijepih trenutaka koje ljudi inače doživljavaju kada vole i kada su voljeni.

Bila sam kažnjena s tvojom ljubavi, iako ne znam razlog tome. No, ti jednostavno nisi bio sposoban ništa pokazati djelima. Koristio si samo riječi 'volim te, stalo mi je do tebe, ne želim te izgubiti...', a svojim djelima svakodnevno kidao moju dušu iz njezine sigurnosti. Gazio moje srce. I borilo se ono sve dok mi je ljubav prema tebi bila važnija od mene same.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Tako žalosno je prisjećati se svega toga. Koliko sam ti samo dopuštala i popuštala. Borila se sama sa sobom okružena tvojim jadnim obećanjima. Čini se kako su žene puno veće ratnice nego su same svjesne. I upravo ih to tjera da se bore i onda kada su puno prije trebale odustati.

Da, trebala sam odustati godinama prije. Nisam znala, jer sam se nadala. Nisam htjela jednog dana pomisliti 'nisi dala sve od sebe'. Nisam niti u jednom trenutku dozvolila sebi pogrešku, borila sam se svim snagama kako bi bila sigurna da je predaja moja pobjeda. Iz svega sam izašla s uzdignutom glavom, a ti će zauvijek ostati onaj koji će je pri susretu sa mnom morati pognuti.

Miss Dita




Povezani sadržaj