(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 29.05.2016.

Kada bi barem znao koliko si za mene poseban

Loše sam, u fazi kada bi bez razmišljanja uzela mobitel u ruke i okrenula tvoj broj. Možda te ne bi ništa ni pitala... Samo da ti čujem glas, da znam da si dobro. No, ipak to neću učiniti.


Iako imam veliku želju reći ti koliko mi nedostaješ ljubavi moja. Koliko jedva čekam dan povratka u naš grad, jer ta spoznaja da si mi bliže nego sve ovo vrijeme već je dovoljna za sreću. Kada bi ti počela pričati o tome koliko te silno želim vidjeti, razgovor ne bi imao kraja.

Sve bih dala samo da te mogu zagrliti...

Tako je bolno i teško biti bez tebe. Iako sam sigurna kako si uvjeren da sam ovdje bez tebe zadovoljna i sretna. Znaj kako to nikada neću biti, jer nikada nitko neće biti ono što si meni ti. I da se još milijun puta uvjerim kako ti nikada nećeš biti spreman za nas, pristala bi na ono što ti znaš dati. Ti si 'posebna priča' i tvoja je ljubav specifična, a ona je izvor mog života.


Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Ti si moje sve, nikada ne bi poželje da si drugačiji ili bolji, jer onda više to ne bi bio ti. Samo tebe sam spremna takvog prihvatila, samo tebe volim iako nisi 'savršen' muškarac. Kada bi barem znao koliko mi nedostaješ i koliko mi značiš. 

Miss Dita




Povezani sadržaj








(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.

Najčitanije

Popularno na blogu