(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 19.05.2016.

Nikada te nisam pokušala zaboraviti

Istina je kada malo bolje razmislim kako te nikada nisam pokušala zaboraviti. Samo sam se naviknula živjeti bez tebe s tvojim povremenim dolascima.


I još uvijek sam zaljubljena u tebe kao i prvog dana, ali to ne govorim. Samo moja duša čujem tihi šapat srca koje krije tvoje ime. Nisam do sada pokušala, a vjerujem kako niti neću pokušati da te zaboravim.

Ne tražim te, ali opet te pronalazim u svakom trenutku i u svemu što me okružuje. I po danu i po noći, ti si tu u mojim mislima i mojim snovima. I moje srce živi za onaj slučajni susret kada kao malo dijete izgubi kontrolu pored željene stvari. Kako samo tada bude sretno, tijelo ne mogu kontrolirati zbog tvoje blizine.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Ti pokrećeš moje emocije, podsjećaš me kako nitko tvoje mjesto neće moći zamijeniti. Ti si prvi osmijeh, prvi pogled, prvi zagrlja, prvi poljubac, prvi dodir, prva sreća, prva ljubav, prva čežnja, prva nesanica. Ti si sve ono što niti jedan drugi neće biti.

I život ide ... vrijeme prolazi, ali kada si ti u pitanju kod mene je sve po starom. Mislim na tebe, nedostaješ mi. A zaborav nikada neće doći, jer pravu ljubav nemoguće je zaboraviti.

Miss Dita




Povezani sadržaj








(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.

Najčitanije

Popularno na blogu