(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 15.03.2016.

I život ide dalje, on ne pita ... a srce pamti

Ponekad uhvatim samu sebe kako ne prestajem razmišljati o tebi i navečer kada legnem shvatim kako si cijeli dan bio uz mene ... u mislima koje pripadaju samo tebi.


Nisu to samo misli, svaki dio mene je tvoj, iako te nemam. Tvoja prisutnost 'u meni' nikada nije prestala, nikada nije izblijedila i sve više shvaćam kako će uvijek biti dio mene. I tih par sati dnevno koje svjesno ne razmišljam o tebi, kradu mi obveze. Teško je, znaš ... voljeti te, a ne imati. Teško je ne misliti na tebe iako si daleko i već tako dugo dio nečijeg drugogo života. 

To je prava ljubav, eto što je to. Moje će sve, svaki atom mene tebi pripadati i tebe voljeti pa čak te više nikada niti ne vidjela. Znaš li, da te vidim i da imam priliku zagrliti tvoje tijelo ... više te nikada ne bi pustila ... Teška je samoća pored drugog, teško je svakog dana voljeti te, a planirati život drugdje ... tamo gdje se ne vidiš.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Iako sam to da te nemam prihvatila i nastavila dalje, nikad nisam zaboravila kolika je naša ljubav bila. Želja da budemo zajedno bila je toliko jaka da se nismo mogli s njom nositi, a bili smo sretni zajedno. Znam da nisi bio spreman imati samo mene. Ne zamjeram ti...

Moji snovi ostati će tvoje vlasništvo. Moje srce tvoj dom. Moje želje tvoja neispunjena zadaća. I voljet ću te i dalje i sanjat ću te i dalje ... lutat ćeš svakodnevno mojim mislima, ali život ide dalje, on ne pita ... a srce pamti do zadnjeg dana.

Miss Dita




Povezani sadržaj








(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.

Najčitanije

Popularno na blogu