(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 04.03.2016.

Zaborav ne postoji kada si ti u pitanju...

Sve što nam se događa ima određenu vrijednost u životu, ali samo rijetke stvari su neprocjenjive i neusporedive ... a ono što smo prošli s onom osobom koju smo najviše voljeli jednostavno ne možemo zaboraviti.


Ništa materijalne vrijednosti ne može zamjeniti sjećanje koje je duboku u srce urezano. I sve vrijeme koje je prošlo i sva postignuća u životu ne mogu uzrokovati zaborav. Život će donjeti nove ljubavi, život će zahtjevati nove puteve i ciljeve, život će stvarati nova sjećanja i radosti, ali sve to nikada neće biti veće od sjećanja na osobu koja je zauvijek smještena u srcu.

Osoba koja je dio nas bez obzira koliko daleko bila i bez obzira pored koga život vodila, jer će upravo uspomena uzrokavati to da zaborav nikada ne dođe. Jednostavno navikneš da je ta osoba stanar srca i znaš kako zaborav kada je ona u pitanju ne postoji.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Kako zaboraviti nešto što daje toplinu srcu kad uspomene glavom prođu? Kako zaboraviti nešto zbog čega usne mijenjaju krivulju u osmijeh kad se sjetimo zajedničkih trenutaka? Kako zaboraviti suzu koja niz obraz krene kada znaš da je toj osobi teško? Kako zaboraviti ponos koji se javlja kada čuješ da je u životu baš ta osoba ostvarila svoj san?

Nikako, jer zaborav ne postoji kada je prava ljubav postojala.

Miss Dita




Povezani sadržaj








(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.

Popularno na blogu