Objavljeno 14.02.2013.

Valentinovo za samce: Kako iskoristit dan!

Samci planirate preskočiti Dan zaljubljenih? Umjesto toga pokušajte shvatiti bit Valentinova, a to je slavlje ljubavi te odvojite vrijeme sami za sebe.

Svatko od nas pojedinačno zaslužuje s vremena na vrijeme sam sebe nagraditi zbog svog statusa, a to je sloboda. Sve ono što zaljubljeni parovi prakticiraju na Dan zaljubljenih vrlo je jednostavni te primjenjivo i na samce. 

Puno je načina da iskoristite ovaj dan umjesto da ga preskočite, iskoristite ga za sebe, nagradite se i opustite. Evo nekoliko jednostavnih ideja za samce kako da provedu 14. veljače:

- Napišite pismo, ali ne ono ljubavno, nego sami sebi. Jednom ćete shvatiti zašto je to dobro te u tim ispisanim redcima spoznati svoje kvalitete.
- Budite kreativni; oraspoložite se toplom kupkom, omiljenom slasticom, slaganjem play liste najdražih pjesama ili završite nekih hobi kojeg odavno želite privesti kraju.
- Oraspoložite prijatelje i sebe te ih pozovite na zajedničko druženje uz čašicu vina ili slastan desert. Igrajte igrice, kartajte se ili organizirajte filmski maraton.

Dan zaljubljenih i za samce može proći vrlo zanimljivo, kreativno i uspješno. To je još jedan u nizu dan kada se možete osjećati neraspoloženo, ali podsjetite se stvari koje vas usrećuju.

Foto: sxc.hu
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj