Objavljeno 13.12.2012.

Božićne sms poruke i čestitke

Ovih blagdana razveselite sve poznanike i drage osobe prigodnom porukom i čestitkom povodom Božića i Nove godine.

Kad anđeli upale novogodišnju svijeću...
Kad anđeli upale novogodišnju svijeću, to ti ja želim zdravlje i sreću, a tisuće zvijezda kad započnu pir, znaj da ti želim svu ljubav i mir! Sretan Božić! 

Polete li anđeli...
Polete li anđeli poput ptica,dotaknu li predivan osmijeh tvoga lica, neka ponesu poruku na krilima bijelim da tebi i obitelji najsretniji Božić želim! 

Saonice sreće...
U ovo blagdanskoj večeri neka ti saonice sreće donesu najljepše želje: radost, ljubav i veselje. Neka sreća i blagoslov do tebe svrate i vječno te prate. Sretan Božić!

Božićna zvijezda...
Neka Božićna zvijezda zasja u tvom srcu i ispuni ti sve želje, nade i snove, a osmijeh malog Isusa neka te prati i vodi cijelog života. Sretan Božić! 

Rijetko kad čovjek osjeti...
Rijetko kad čovjek osjeti ljubav, sreću, toplinu i potrebu za bližnjima kao na Božić. Neka taj osjećaj prati tebe i tvoje kroz cijelu godinu! Sretan Božić! 

Radost i veselje...
Radost u srcu, u duši veselje, osmijeh na licu to su naše želje. Pored sebe da imate drage Vam ljude i da Vam ovaj Božić jako sretan bude.

Isus nam je danas došao na dar...
Neka sa osmijehom i pjesmom započne dan, jer Isus nam je danas došao na dar. Mir i veselje neka ispune ti dom, a ljubav neka caruje u srcu tvom.

>> Čarobne ideje: Božićni ukrasi od prirodnih materijala


Badnji dan...
Noćas usnih divan san s mirom slavi Badnji dan. Neka ti radost kroz dom teče s mirom slavi Badnje večer. Neka ti srećom dom zablista na rođenje sina Krista.

Ovaj Božić ima...
Ljubav i radost, nježnost i blagost, sreća i vedrina, osmijeh i toplina, neka svega toga tebi i najmilijima ovaj Božić ima.

Kad Božić pokuca na vrata...
Kad Božić pokuca na vrata i spoje se kazaljke sata, neka ispune ti se sve želje, tugu neka otjera veselje. Sretan Božić!

>> Lijepe Božićne poruke


>> SMS poruke i čestitke za Novu godinu


Anđeli zapališe svijeće...
U dalekom gradu u zimskoj noći Isus spasitelj otvori oči, od radosti i sreće anđeli zapališe svijeće a jedan od njih reče Sretan Božić i mnogo sreće!

Sve najbolje za Božić...
Srce ispunjeno toplinom, lice ozareno vedrinom, mir i dobro doma tvoga i sve najbolje za Božić želim ti iz srca svoga!

Najsretniji Božić...
Dok nebom lete pahulje bijele. Dok se sada poljupci i darovi dijele. Anđeli neka poruku ponesu na krilima bijelim, da ti najsretniji Božić od srca želim!

Velika želja...
Kad ponoć odsvira ura svaka i tisuće čestitki poleti iz mraka jedna velika želja plovi, neka vam se ispune svi snovi. Sretan Božić!

Ljepše želje...
Svaka minuta sretna ti bila, svaka ti se želja ispunila. Za blagdane neka te sreća prati, ljepše želje ne mogu ti dati. 

U duši mir...
U tijelu zdravlje, u duši mir, u mislima radost, u srcu mladost, a u radu uspjeh, puno sreće i lijepih snova neka tebi donese Božić i godina Nova!

Tisuće čestitaka...
Ove Božićne večeri tisuće čestitaka traže svoje putove kroz guste pahuljice snijega. Neka ova moja pronađe put do tebe i kaže ti Sretan Božić, umjesto mene!

>> Kreativni kutak: Božićni ukrasi iz vlastite radionice


Koliko iglica ima bor...
Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, koliko zvijezda nebom šeće toliko ljubavi i sreće neka cijeloj obitelji donese Badnje večer!

Božićna noć...
Šaljem ti stihove umotane snijegom i dobrotom, šaljem ti najljepše želje u ovoj noći okupanoj ljepotom. Sretna ti božićna noć, a radost i sreća sami će doći!

Best Christmas... 
Sorry, saonice su mi koma, sob mi je high, zato ti nisam upao kroz dimnjak znaj. Pukla mi je s darovima vreća, ali ipak ti želim best Christmas i da te prati sreća.

>> Lijepe Božićne poruke


>> SMS poruke i čestitke za Novu godinu


Foto: freeimages, pixabay





Povezani sadržaj



Komentari:

Marie Alice 05.01.2020.:

SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Rent a car Tuzla 14.04.2016.:

Dobar site.

Željko 25.12.2015.:

Prekrasno.

Vlade 08.12.2015.:

Gledajte na http://www.stihovi.hr/cestitke/bozicne-cestitke

maria 23.12.2012.:

ove su čestitke prelijepe u srce dirnu

Komentiraj