Televizijska drama: Tajne - sadržaj i epizode

Objavljeno 16.09.2013.

Nova hrvatska dramska serija Tajne od ponedjeljka vas očekuje na programu RTL televizije. Radnja serija se temelji na prošlosti koja je opterećena sukobima te ljubavi koja mora nadvladati brojne prepreke.

Televizijska dramska serija Tajne bavi se burnim odnosima dvije obitelji kroz tri generacije, od 1943. godine, preko 1996. pa sve do danas kada se odigrava većina radnje. U pozadini svih priča, u koje su upletene obitelji Franić i Šeper, nalazi se obiteljsko blago koje je zakopano davne 1943. godine, u šumi, u blizini kurije. 

Priča o dvije zaraćene obitelji započinje 1943. kada su seljaci provalili u kuriju plemića Nikole Otona Šepera kako bi li se dočepali hrane. Svjestan situacije koja ga čeka, Nikola Oton zakopa obiteljsko blago u šumi pokraj kurije, i to neposredno prije upada seljaka. No, ubrzo ulazi u sukob sa seljacima, a u tom ga metežu ubija vođa seljaka, Marin Franić. Trudna Šeperova supruga, Teodora, nakon toga bježi u Švicarsku gdje rodi kćer Juliju. Pedeset i tri godine kasnije, Julija (Linda Begonja) zajedno sa suprugom Jerkom i sinom Nikolom vraća  se u Hrvatsku u namjeri da vrati očevo imanje. 

Sadržaj serije:

Svaki tjedan donosimo novi sadržaj serije Tajne! Budite uz nas...

Ponedjeljak 14.04., Epizoda 121.
Barbara saznaje da su Nikola i Marina prekinuli. Marina je poziva da ostane kod nje, no Barbara ne želi jer se djelomice osjeća krivom za njihov prekid. Umjesto od Filipa, Ana od zabrinute Višnje doznaje sve o Damjanu i Ankici. Uvjerena kako laže da ne zna gdje je Ankica, Ana se sukobi s Damjanom, a kasnije se suočava i s Valentinom. Miro je saznao da je Filip ubio Ankicu, no nema snage to reći Višnji. Ona pak odlazi k Jerku po pomoć, govoreći mu za pismo. Sve to doznaje i Nikola, koji tek sad shvaća što Damjan zapravo želi.

Utorak 15.04., Epizoda 122.
Marina odluči otići iz Vilin Dola, ali tek kad djecu uspije dobiti natrag. Zato joj je potreban sastanak sa socijalnom radnicom koja svoj dolazak uvjetuje Nikolinom prisutnošću. Nakon tučnjave s Nikolom, Brigita i Damjan shvaćaju da hitno moraju promijeniti plan. Ana istražuje Ankičin nestanak, što kod Filipa izaziva paniku. Je li Ana zadnja prepreka koja stoji na putu Brigitinoj i Damjanovoj sreći? Nakon ispada, jer razgovara s policijom, Višnja počinje sumnjati da Miro zna nešto više o Ankičinom nestanku.

Srijeda 16.04., Epizoda 123.
Marina se ne može pomiriti s Nikolom. Grdno se posvađaju, povrijede jedno drugo i ponovno prekinu. Dok Marina planira odlazak iz Vilin Dola s Barbarom, Nikola brine za ozlijeđenu Anu i obeća joj da će uvijek biti uz nju. Misleći da se riješio Ane, Damjan vreba Marinu kako bi riješio problem Nikole, a Barbara se oprosti od Sebastijana. Na drugoj strani sela, Višnja da preneraženom Filipu ultimatum – ako se ne prijavi sam, ona će ga prijaviti za ubojstvo Ankice! Filip i Miro bezuspješno pokušavaju odgovoriti odlučnu Višnju, no sve ih iznenadi Valentina 'veselom' viješću! 

Četvrtak 17.04., Epizoda 124.
Nakon poljupca s Anom, Nikola ne zna što da radi. Sustiže ga vijest o Marininom nestanku. Damjan shvaća da ga je Marina prepoznala. U strahu za svoj život, Marina pokušava pobjeći. Kad pronađe trag iza kuće, Nikola odlazi u kuriju suprotstaviti se Damjanu. Damjan priznaje da je upleten u Marinin nestanak, ali Nikola treba ispuniti jedan uvjet kako bi Marina izašla na slobodu! Valentina je rekla svima da je trudna i tako zaustavila Višnju da ne prijavi Filipa policiji. Međutim, iznenada se pojavi Ana i privodi Filipa zbog sumnje u Marininu otmicu.

Izvor, foto: rtl

Pročitaj još:
Provjeri još...Povezani sadržajKomentari:

b prije 5 dana:

Serija je dobra al je malo postala dosadna

mihaela 16.03.2014.:

da je supre serija

klara 17.02.2014.:

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 serija je odlicna <3<3<3<3<3<3

PETRA 14.02.2014.:

..........................SERIJA JE ODLICNA...................................

Adisa 17.12.2013.:

Serija je fantastična!

SAJMA 05.12.2013.:

Serija je jako napeta. aLI JE JAKO DOBRA.

dccddce 11.11.2013.:

jao sto bi ja ovu marinu i barbaru jebo... bas su sexy...

Maxim 11.11.2013.:

Da li ima neka djevojka za vezu??

Irena 11.11.2013.:

Serija je jako napeta, ali je bas super!!!

Maja 30.10.2013.:

nema bolje serije od ove

Sanja 30.10.2013.:

serija je super!!!

Komentiraj