Moja beauty priča

Objavljeno 15.07.2015.

Koristan trik za izbjeljivanje noktiju

Danas vam donosim koristan trik s Pinteresta za izbjeljivanje noktiju. Postoji mnogo faktora koji mogu utjecati na boju vaših noktiju, ali ovaj će vam trik zasigurno pomoći!



Znam da se razlika u ovim slikama ne vidi najbolje, no stvar je u mojoj kameri, nikako u učinkovitosti. Kad isprobate, sigurno ćete vidjeti razliku.

Za ovaj pripravak potreban vam je peroksid, soda bikarbona, zdjelica za miješanje sastojaka i četkica za zube (ona s kojom ne perete zube, naravno). 

Sve što trebate učiniti je staviti sode u zdjelicu i postepeno dodavati peroksid, dok ne dobijete gustu, ali ne presuhu pastu. Zatim pastu izdašno nanesite na nokte četkicom za zube (i na površinu nokta, i ispod nokta ukoliko imate duge nokte).

Vaši će nokti izgledati otprilike ovako. Pastu na noktima ostavite oko 5 minuta (možda će vas malo peći oko rubova nokta, ali ne brinite), a znat ćete da su nokti spremni za ispiranje kad se pasta osuši oko rubova noktiju. Zatim je samo isperite s noktiju i nokte još malo izribajte onom istom četkicom. Vaši će nokti biti prekrasni, sjajni i bijeli!

Pročitaj još tekstova od blogerice Nike Kovačev


Još jedan korak koji volim napraviti nakon ovakvog tretmana je korištenje Essence Studio Nails Pro White Hardner laka za nokte, što je zapravo lak za učvršćivanje i izbjeljivanje, no ima mrvicu plavog odsjaja, pa zbog toga moji nokti izgledaju još više bijeli.  


Jeste li isprobali ovaj trik? Sviđa li vam se? Jeste li zadovoljni rezultatima? Ako imate neke svoje trikove za izbjeljivanje, molim vas da ih podijelite sa mnom!

Ako imate bilo kakve želje za teme budućih postova, slobodno mi javite (sve moje društvene mreže navedene su malo niže). 

Posjetite me na: 
Twitteru: KellyDoe5
Instagramu: Kelly1393
Pinterestu: Nika Kovačev
Moj blog na engleskom jeziku (ovaj post je tamo objavljen): http://beautypeptalk.blogspot.com

Nadam se da ćete me nastaviti pratiti! 

Nika Kovačev




Povezani sadržaj








Moja beauty priča je modni blog na kojem ćete redovito pronalaziti savjete, prijedloge, inspiracije te sve ono što možete zamisliti, a odnosi se na svijet mode i šminke, ljepote i njege. 

Najčitanije

Popularno na blogu