Moja beauty priča

Objavljeno 19.12.2015.

3u1 božićni DIY post #KellysDiyXmas br.3

Danas vam donosim novi DIY post s ne jednom, ne dvije, već tri ideje za božićne dekoracije i poklone!

Sve ideje su jako jednostavne, možda oduzimaju malo više vremena, no uvjeravam vas, svi će ih obožavati!

1. Vijenac za vrata od rola wc papira
Što će vam biti potrebno za ovaj DIY:

- Role wc papira
- Ravnalo 
- Zelena boja u spreju
- Pištolj na plastiku
- Malene crvene kuglice (ja sam izrezala girlandu, kao i u DIY božićno drvce postu)

Prvo sam izrezala role wc papira na debljinu 1,5cm.

Zatim sam ih posprejala zelenom bojom i pustila da se osuše. Nakon što su se osušile, spajala sam po pet njih u cvjetove, koristeći pištolj na plastiku.

Izmjerila sam koliko želim da vijenac bude velik i napravila dovoljno cvjetova kako bi ih mogla spojiti u krug.

Na slici gore možete vidjeti da sam krenula i s drugim redom cvjetova. Tako sam u prvom redu imala njih 8, a u drugom 4. Dodavši drugi red, vijenac mi je izgledao ljepše i punije, no vi možete stati na prvom redu. 

Dizajn sam dovršila dodavši crvene kuglice, pa je vijenac izgledao kao od božikovine.

Ovako izgleda na mojim ulaznim vratima. Ispričavam se na lošoj kvaliteti slike, no zbog odsjaja nisam mogla slikati bolje :D


2. Mirisne naranče s klinčićem
Što će vam biti potrebno za ovaj DIY:

- Naranče
- Klinčić
- Ukrasne trake

Prvo sam oko naranči zavezala ukrasnu traku i napravila mašnu na vrhu.

Zatim sam klinčićem bušila rupe u naranči i ubacila ga unutra. Možete ih pikati u većem ili manjem razmaku (uglavnom ovisno o tome koliko vremena imate). Isto tako, klinčić može biti dosta pikav, pa pazite kako radite s njim!

I to je to! Naranče miriše prekrasno, pravi božićni miris, a ujedno su i lijepi poklon.


3. Malena vunena kapica (ukras za bor ili dekoracija)
Što će vam biti potrebno za ovaj DIY:

- Vuna (ja sam koristila 2 boje, no vi možete i samo jednu ili više od dvije)
- Škare
- Ostaci rola wc papira izrezanih za vijenac iz prvog DIY-a gore

Prvo sam izrezala trake vune. Pokušala sam izmjeriti koliko mi treba tako da sam je savinula na pola i stavila je uz rolu wc papira, bitno je da je dosta dugačka. Mislim da su moje trake bile 20-ak cm.

Zatim sam počela uzimati po 3 trake, previjati ih na pola, stavljati u rolu s odrezanim dijelovima prema dolje. Zatim sam gornji (presavijeni dio) spustila dolje i dio koji visi provela kroz presavijeni dio. (Znam, grozna sam u ovakvim opisivanjima, no nadam se da ćete iz slika vidjeti na što mislim). 

Ja sam koristila sivu i roznu vunu, pa sam rozni dio napravila prvi, i među rozne vune dodavala sam sive, misleći da mi tako ide brže, no nisam sigurna da je tako. Pazite da ih stalno skupljate i da je vuna jako gusto stisnuta, tako da se rola ne vidi kroz nju. 

Kad sam bila gotova s dodavanjem bune, pokušala sam ostaviti neke trakice dulje, kako bi kapica vidjela na taj način, no to mi nije uspjelo, pa ću taj dio dodati kasnije. Bilo kako bilo, ovako je to izgledalo kad sam završila s dodavanjem vune.

Posljednja stvar je zavezati gornji dio kapice, tako da dobijete coflek (ili cuflek) na vrhu i odrezati trakice ako su preduge (vjerojatno jesu). I to je to! Ako ću imati dovoljno vremena prije Božića, pokušat ću ovo napraviti svim ljudima koji će dobiti poklon od mene.

Je li vam se svidio današnji DIY? Koja vam se ideja najviše sviđa? Što mislite, što će biti posljednji DIY project? Hoćete li neki od ovih isprobati?

Ako vas zanima što je bio prvi i drugi DIY post, kliknite!

Ako imate ideje za slijedeće DIY božićne postove, podijelite ih sa mnom koristeći pin ;) ili email, ili tweet, ili što god želite! 

Ako imate bilo kakve želje za teme budućih postova, slobodno mi javite (sve moje društvene mreže navedene su malo niže). 

Posjetite me na: 
Twitteru: KellyDoe5
Instagramu: Kelly1393
Facebooku: Fashion Jabber
Pinterestu: Nika Kovačev
Bloglovin: Kelly1393
Mail: someone1393@gmail.com 
Moj blog na engleskom jeziku (ovaj post je tamo objavljen): beautypeptalk.blogspot.com

Nadam se da ćete me nastaviti pratiti! 

Nika Kovačev


Povezani sadržajKomentari:

xeyisay 970 30.12.2020.:

R­e­a­d­ f­o­l­l­o­w­i­n­g­ r­e­p­o­r­t­ t­o­ l­e­a­r­n­ h­o­w­ a­ s­i­n­g­l­e­-m­o­m­ w­i­t­h­ 3 k­i­d­s­ w­a­s­ a­b­l­e­ t­o­ g­e­n­e­r­a­t­e­ $89,844 o­f­ a­n­n­u­a­l­ i­n­c­o­m­e­ w­o­r­k­i­n­g­ i­n­ h­e­r­ s­p­a­r­e­ t­i­m­e­ o­n­l­i­n­e­ f­r­o­m­ h­e­r­ h­o­m­e­ w­i­t­h­o­u­t­ s­e­l­l­i­n­g­. <(")

Copy Here.........>>www.work.jobs37.com

Jasika 19.12.2020.:

Google pays for every Person every hour online working from home job. I have received $23K in this month easily and I earns every weeks $5K to 8$K on the internet. Every Person join this working easily by just just open this website and follow instructions.....Www.Worksnew.com

Marie Alice 06.01.2020.:

SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

KomentirajMoja beauty priča je modni blog na kojem ćete redovito pronalaziti savjete, prijedloge, inspiracije te sve ono što možete zamisliti, a odnosi se na svijet mode i šminke, ljepote i njege.