Kako život funkcionira

Objavljeno 24.10.2018.

Staviti sebe na prvo mjesto je najbolje što za sebe možete napraviti

Vrlo dobro shvaćam koliko mi je bila potrebna samoća, koliko mi je godila i koliko mi je dobro donijela. Ta odluka me promijenila i vratila u život.


Biti sam nekome zvuči teško i mnoge će osobe biti s bilo kim nego raditi na sebi kako bi dočekale ono što zaslužuju. Ne znaju koliko je potrebno raditi na sebi, udovoljiti sebi i staviti sebe na prvo mjesto.

To nikako nije sebično, nego nužno kad se u životu nađete u situaciji u kojoj ste izgubljeni i zbunjeni, povrijeđeni i tuži. Staviti sebe na prvo mjesto je proces koji traje, ali toliko dobrog donosi za samopouzdanje i samopoštovanje.

Ne možete očekivati od života pozitivne promjene dok te promjene za započnu od vas samih. Uložiti u sebe vrijeme je neprocjenjivo. Raditi na svome samopouzdanju je odluka koja će vam donijeti promjene koje će vas usrećiti.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Kada ponovo pronađete sebe, svjesni svojih kvaliteta, od života ćete dobiti ono što priželjkujete. Pozitivne vibracije privlače pozitivne događaje, a pozitivni događaji u vaš život donose lijepe promjene koje neočekivano mogu postati i puno važnije nego li ste na početku mislili.

S izgrađenim samopouzdanjem više poštujete sebe, točno znate što želite i mudro odbijate ono što vas je u prošlosti dovelo do gubitka vjere u vas same. Stoga, nemojte odustati od sebe nikada. Budite si na prvom mjestu. I tada ćete znati prepoznati iskrenu osobu koja će vas cijeniti i također staviti na svoje prvo mjesto.

Miss Dita




Povezani sadržaj








Kako život funkcionira je blog koji će vas uvesti u različite životne priče i sudbine. Moći ćete pročitati različite teme o tome kako se nositi i kako se suprotstaviti svemu što život sa sobom nosi. Život je jedan i treba ga živjeti punim plućima, a kako biste lakše kročili kroz njega zavirite u blog Kako život funkcionira.

Najčitanije

Popularno na blogu