Kako život funkcionira

Objavljeno 19.09.2018.

Žao mi je što sam izgubila dio sebe kad sam te odlučila napustiti!

U posljednje vrijeme sve više razmišljam o tome kako sam uz tebe bila drugačija osoba. Vedra, vesela, osjećajna ... zaljubljena, spremna na sve.


Nikada nisam slutila koliko će me promijeniti život u trenutku kada tebe prestanem voljeti. Uistinu sam te iskreno i bezuvjetno voljela, uvijek bila spremna sve dati. Puna energije za muškarca kojeg volim.

I kada sam potpuno svjesna bila okolnosti zbog kojih sam znala da je najbolje da te napustim, nisam slutila koliko ćeš slomiti moj duh života i vedrine. Ti, kojeg sam jedinog voljela iskreno i potpuno, ostavio si praznim koju niti jedna emocija poslije nije uspjela popuniti.

Prošao me naš kraj, prestala je tuga davno, pronašla sam zadovoljstvo i smisao u novim životnim stvarima. No, još uvijek nisam uspjela osjetiti onu posebnost koju si mi ti pružao. Ne mislim pri tome na druge muškarce jer to nikada niti jedan neće moći. Nedostaje sama sebi, kakva sam bila u vrijeme dok sam bila uz tebe. Izgubila sam svoju opuštenost, spontanost, svoj vedar duh i pristupačnost.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Nisam to više ja, svjesna kako više nikada i neću biti takva vedra djevojčica. Jer ... vidjela sam svoj svijet u tvojim očima ... svoj smisao u tvom osmijehu. A nažalost nikada sebe u 'tebi'. Zato sam i otišla. 

To je bio moj veliki osobni uspjeh. Ostaviti onog kojeg sam najviše voljela. Nakon što sam prihvatila činjenicu da je to najbolji izbor. I na kraju, jesam te preboljela. Znam to najbolje po trenucima u kojima te sretnem. Samo nikada neću preboljeti što sam izgubila sebe.

Nedostajem sama sebi kakva sam bila. I možda opet budem imala tu sreću da se vratim i budem ona stara djevojčica. I voljela bi da mi se to dogodi, zbog mene sam. Ne zbog drugih i ne za drugog (muškarca).

Miss Dita




Povezani sadržaj








Kako život funkcionira je blog koji će vas uvesti u različite životne priče i sudbine. Moći ćete pročitati različite teme o tome kako se nositi i kako se suprotstaviti svemu što život sa sobom nosi. Život je jedan i treba ga živjeti punim plućima, a kako biste lakše kročili kroz njega zavirite u blog Kako život funkcionira.

Popularno na blogu