Objavljeno 20.10.2022.

FitMindset - aplikacija na hrvatskome jeziku

FitMindset jedinstvena je mobilna aplikacija za mentalno zdravlje i blagostanje. Osmišljena je kako bi svakom pojedincu pomogla uspostaviti ravnotežu u životu – na poslu, kod kuće i u slobodno vrijeme.


Uz pomno osmišljene mentalne vježbe, mindfulness meditacije, znanja i vještine za svaku priliku osigurat će smanjenje stresa, povećanje produktivnosti, samopouzdanja, osjećaja zadovoljstva i wellbeinga! 

FitMindset aplikacija nastala je iz zajedničke ideje i iskrene želje kreatorica Katarine Pavliše i Martine Šušnjare da svima omoguće dostupan i praktičan alat za poboljšanje zdravlja, blagostanja i kvalitete života. Kroz vlastita profesionalna i privatna iskustva ostvarivale su brojne uspjehe, ali i suočile se s mnogim neuspjesima, strahovima i izazovima. 

Upravo ih je to višegodišnje traganje za raznim alatima i njihovo isprobavanje dovelo na ovaj poslovni put. Spoznale su da postoji niz učinkovitih i jednostavnih alata koji mogu pomoći živjeti s više lakoće, uspjeha, samopoštovanja i radosti. Brojna iskustva pokazala su da je ključan faktor uspjeha upravo u izgradnji zdravoga i snažnoga mindseta. Zato su udružile vlastite snage, znanje i iskustvo i ponudile cjelovito rješenje  – jednostavan, praktičan alat koji će uvijek biti pri ruci i dostupan za poboljšanje mentalnoga, emocionalnoga, fizičkoga, karijernoga i socijalnoga blagostanja.

Upravo FitMindset aplikacija pruža holističko i praktično rješenje za očuvanje mentalnog zdravlja i zdravog životnog stila kroz mrežu vrhunskih stručnjaka na području mindfulnessa & osobnoga razvoja. Na jednom mjestu korisnicima su  ponuđena rješenja za različite životne potrebe i jednostavni odgovori za trenutne izazove s kojima su suočeni. 

Aplikacija sadrži katalog edukativnog video, audio i pisanog sadržaja i metoda namijenjenih za osobni i profesionalni razvoj.  Sadržaj u aplikaciji strukturiran je kroz pomno osmišljen FitMindset wellbeing model* koji se sastoji od 6 ključnih životnih dimenzija: emocije, svjesnost, ispunjenost, povezanost, uspjeh i vitalnost. Kroz vođene vježbe i praktična znanja omogućuje izgradnju zdravih navika u svim dimenzijama života, a korisnicima je dostupno da izaberu svoju trenutnu potrebu/dimenziju i prate svoj napredak. 

Prva je aplikacija na regionalnom tržištu koja nudi sadržaje 20 priznatih stručnjaka na hrvatskom (materinjem) jeziku. Dizajnom, ova je mobilna aplikacija, jednostavna i ugodna za korištenje - na poslu, kod kuće ili u šetnji prirodom, dok je sadržaj vrlo lako pratiti i usvajati. FitMindset je jednako prilagođen početnicima ili ekspertima u meditiranju, vježbanju i osobnom razvoju. 

Pruža podršku za mentalni odmor, opuštanje i kvalitetan san s jedne strane, dok s druge potiče razvoj samopouzdanja i profesionalnih vještina. Obzirom da su meditacije i edukacije dostupne u trajanju od samo 1 pa do 25 minuta, jednostavno se uklapaju u svakodnevni raspored.

FitMindset aplikacija omogućuje znanja i vještine koja svakom pojedincu mogu pomoći da istinski poveća kvalitetu svoga života. Sretan i ispunjen pojedinac čini zdravo društvo u 
kakvom svi želimo živjeti.

FitMindset wellbeing model:

EMOCIJE: samokontrola, zadovoljstvo i optimizam, emocionalna otpornost, uspješno upravljanje emocijama.

SVJESNOST: prisutnost (mindfulness), optimalno stanje svijesti (flowa), privatno-poslovni balans, sklad s prirodom i okruženjem.

ISPUNJENOST: osjećaj svrhe i smisla u životu, zadovoljstvo poslom, osjećaj vrijednosti i značenja, autentično življenje 

POVEZANOST: zdravi odnosi, osjećaj ljubavi, pripadnosti i podrške, suradnja s drugima, empatija i humanost 

USPJEH: svladavanje izazova, ostvarenje postignuća, razvojni mentalni sklop (growth mindset), financijski wellness 

VITALNOST: zdrav način života, fizička aktivnost, nutricionizam, kvaliteta spavanja

PR članak

Povezani sadržaj