Objavljeno 17.05.2022.

Svjetski dan pčela - Upoznajte kožu sa svim blagodatima manuka meda

O njima ovisi trećina svjetske proizvodnje hrane, najbrojniji su oprašivači cvjetova i neka od najvažnijih živih bića na svijetu - 20. svibnja obilježavamo Svjetski dan pčela!


O ovim korisnim i zanimljivim kukcima ovisi naš ekosustav, a njihovi plodovi su pravo blago s brojnim benefitima za naše zdravlje i ljepotu. 

Švedski beauty tech brend FOREO, koji posebnu pažnju pridaje održivosti i prirodnoj ljepoti, povodom ovog važnog datuma predstavlja sve blagotvorne karakteristike vrijednog manuka meda, koji se koristi u brojnim skincare proizvodima. 
 
Manuka med je rijetka i dragocjena sorta meda porijeklom s Novog Zelanda, koju odlikuju snažna protuupalna, antioksidativna i ljekovita svojstva. Ovaj je med lijek za sve tipove kože, koji smiruje iritacije i dubinski obnavlja kožu, zbog čega je glavni sastojak FOREO Manuka Honey sheet maske i Manuka Honey UFO maske

Hranjujuća, revitalizirajuća i mirisna, ova bogata maska za lice osigurat će vam hidratiziranu, sjajnu i zdravu kožu. Sheet masku koristite za samostalni 20-minutni tretman, a UFO masku uz FOREO UFO 2 uređaj, koji će osigurati dublju apsorpciju njezinih vrhunskih sastojaka u samo 2 minute.  
 
UFO 2 uređaj i UFO Manuka Honey maska dostupni su kod službenih FOREO partnera: Douglas, Martimex i Sancta Domenica, a Farm To Face sheet maske u DM Hrvatska.

PR članak
Povezani sadržaj