Objavljeno 22.04.2022.

Stigla nova ultra higijenska sonična četkica koja će vam osigurati neodoljivi osmijeh

Vrhunske performanse, pametna tehnologija, medicinski silikon i 265 dana korištenja na samo jednom punjenju - Nova FOREO ISSA mini 3 sonična četkica za zube donosi pravu revoluciju u dentalnu higijenu.


Kako do zdravog i sjajnog osmijeha na praktičan i zabavan način? Upoznajte FOREO ISSA mini 3 – novu, ultrahigijensku 4-u-1 soničnu četkicu beauty tech brenda FOREO, koja je od danas dostupna u Hrvatskoj!

Uz revolucionarnu patentiranu tehnologiju koja omogućuje 265 korištenja na samo jednom USB punjenju, ISSA mini 3 kombinira nježne i učinkovite T-Sonic pulsacije s inovativnom hibridnom silikonskom glavom otpornom na bakterije - za učinkovitu i jednostavnu higijenu cijele usne šupljine.

Ova sonična četkica ima ergonomski švedski dizajn koji prati oblik usne šupljine za detaljno čišćenje zubiju, desni, obraza i jezika, a dostupna je u šarenim nijansama sa izmjenjivim glavama: Summery Sky, Mango Tango i Wild Strawberry.

Šlag na torti? Inovativni smiley koje zasvijetli nakon 2 minute pranja i podsjeća na novo četkanje 12 sati nakon pranja zubi. Dentalna higijena nikad nije bilo tako jednostavna, učinkovita i zabavna!

Po čemu se sonična četkica FOREO ISSA mini 3 razlikuje od običnih električnih četkica za zube?

POTPUNA ORALNA HIGIJENA ZA ZUBE, DESNI, OBRAZE I JEZIK

ISSA mini 3 ima inovativnu hibridnu glavu koja osigurava detaljno 360° čišćenje zubiju i nježnu masažu desni, uz poleđinu koja služi za čišćenje jezika i obraza. Klinički je dokazano da ova četkica smanjuje plak i poboljšava cjelokupno oralno zdravlje za 140%.

NJEŽNA I UČINKOVITA SONIC PULSE TEHNOLOGIJA

Sa svojim nježnim i učinkovitim T-Sonic pulsacijama, ISSA mini 3 nudi najnapredniju oralnu njegu na tržištu kako bi svi mogli uživati u kvalitetnoj oralnoj higijeni, savršeno prilagođenoj njihovim potrebama u prve i zadnje 2 minute u danu.

PRIRODNI RUČNI POKRETI I REZULTATI ELEKTRIČNOG ČETKANJA

Za razliku od drugih električnih četkica za zube, ISSA mini 3 ne zahtijeva mijenjanje vašeg uobičajenog stila pranja zubiju – ona ga jednostavno čini boljim, zdravijim i učinkovitijim kako
biste mogli uživati u svim prednostima električne četkice za zube, bez ulaganja dodatnog truda.

PAMETNI ŠVEDSKI DIZAJN

ISSA mini 3 je 100% vodootporna i dizajnirana bez BPA i ftalata za maksimalnu sigurnost i zdravlje, punjiva preko USB-a i zaštićena travel-lockom i futrolom za jednostavno putovanje. Može se koristiti i do 265 dana na samo jednom punjenju, a njezina glava može trajati i do 6 mjeseci bez da joj zatreba zamjena, što ju čini jako praktičnom i odličnom investicijom u vašu oralnu higijenu. Uz to, smiley će zasvijetliti na kraju vaše 2-minutne rutine i 12 sati nakon nje – kako bi vas podsjetio na novo pranje.

ISSA mini 3 također ima FOREO ISSA mini hibridnu glavu četkice, koja se može pohvaliti sljedećim karakteristikama:

- Ekstra izdržljivi materijal za 6 mjeseci korištenja i maksimalnu zaštitu desni.
- Ergonomski dizajn koji osigurava dosezanje svakog dijela usta i istovremeno čišćenje zubiju i desni.
- Pouzdana hibridna kombinacija medicinskog silikona i PBT dodirnih točaka: učinkovita protiv plaka, a nježna prema desnima.
- Ergonomski valovi na poleđini četkice za učinkovito i nježno četkanje jezika i unutarnje strane obraza.
- Izmjenjive glave

Uz ISSA mini 3 četkicu ste u najboljim rukama. Sve što trebate napraviti je uživati u vrhunskoj oralnoj njezi i zdravom i lijepom osmijehu!

ISSA mini 3 je dostupna kod službenih FOREO partnera: Douglas, Sancta Domenica i Tehno Mag.

PR članak
Povezani sadržaj