Objavljeno 10.11.2022.

Slavimo Singles' day uz opuštajuće skincare rituale

Kako je Valentinovo rezervirano za parove, tako ovog petka samci slave ljubav prema sebi! Singles’ day tradicionalni je kineski “blagdan”, koji se obilježava 11. studenog. Prvi su ga put 1990. godine obilježili studenti u Kini, a od tada se ovo slavlje solo života proširilo diljem svijeta.


Iako nije službeni blagdan, Singles’ day je svakako odličan povod da se razveselite najdražim specijalitetima, uživate u aktivnosti koje vas vesele i opustite um i tijelo uz kućne spa rituale. 

Švedski beauty-tech brend FOREO zna da je njega kože jedan od najboljih načina da proslavite ljubav prema sebi, a uz opuštajuću skincare rutinu vaša će koža postati čista i sjajna u samo nekoliko minuta. 

Krenite s nanježnijim čišćenjem lica koje će vam pružiti nova LUNA 4 plus. Njezina termoterapija, u kombinaciji s crvenim LED svjetlom, osigurat će vam dubinsko čišćenje i potaknuti stvaranje kolagena, dok će ciljane mikrostrujne masaže učvrstiti vašu kožu i smanjiti vidljive znakove starenja.

Dostupna u verziji za normalnu i osjetljivu kožu, LUNA 4 plus  klinički dokazano uklanja 99.5% nečistoća, bakterija i ostataka šminke te pruža 35 puta higijenskije čišćenje od najlonskih proizvoda za čišćenje kože.
Poleđina uređaja krije antiage masaže, koje će osvježiti vašu kožu u samo nekoliko minuta i pobrinuti se da bude čvrsta kao nikad prije. 

Sljedeće minute rezervirajte za pravo spa iskustvo s vanzemaljskim UFO 2 uređajem. T Sonic pulsacije i opuštajuća termoterapija teleportirat će vas u wellness oazu i vašoj koži pružiti dubinsku hidrataciju koja će trajati i do 6 sati nakon tretmana. 
UFO 2 sparite s nekom od njegujućih Farm To Face sheet maski, koje će na vašu kožu djelovati kao ukusni smoothie pun nutrijenata. 
  
Kraj rituala obilježite uz energični trening lica i FOREO BEAR. Neinvazivni lifting lica najbrži je i najbezbolniji način da vaša koža zablista mladenačkim sjajem, a vi budete spremni za sve solo avanture. 
 
FOREO beauty-tech uređaji dostupni su kod službenih partnera: Douglas, Martimex, Sancta Domenica i Rox Beauty, a Farm To Face sheet maske na DM i BIPA prodajnim mjesima.

PR članak