Objavljeno 14.04.2022.

Skincare rutina koja će transformirati vašu kožu

Glatka, sjajna i mladenačka koža: najpoznatiji beauty tech brand na svijetu opuštajućim proljetnim tretmanima podiže njegu lica na višu razinu.


Neonske boje u kontrastu s tamnom crnom olovkom, blještavilo cirkona kao odgovor na minimalistički make-up i povratak tankih obrva nakon duge vladavine gustih – s prvim toplim danima, zavladali su i odvažni proljetni beauty trendovi.

Bez obzira na to uživate li u spajanju neonskih boja ili preferirate jednostavni #cleanlook, ono što je uvijek u modi je čista i zdrava koža. Švedski beauty tech brend FOREO donosi prijedlog opuštajuće i učinkovite skincare rutine, nakon koje će vaša koža zablistati u svakom izdanju.

Dubinsko čišćenje i masaža uz novi LUNA 3 plus uređaj

Započnite vaš ritual uz neodoljivi FOREO novitet - LUNA 3 plus uređaj, jedini uređaj na svijetu koji spaja čišćenje lica s termoterapijom, T -Sonic pulsacijama i učvršćujućim masažama s mikrostrujom. LUNA 3 plus dolazi u dva izdanja – za normalnu i osjetljivu kožu, a ovaj moćni uređaj će vam osigurati personalizirani tretman lica na kojem će vam vaša koža biti zahvalna.

FOREO LUNA 3 plus je dizajnirana od ultrahigijenskog silikona i opremljena s 8 toplinskih dodirnih točaka koje se - u kombinaciji s 8.000 T-Sonic pulsacija u minuti i 16 različitih intenziteta - zagrijavaju do savršene temperature čišćenja kako bi otopile i uklonile do 99,5 % sebuma, ostataka šminke i odumrlih stanica kože.

FOREO LUNA 3 plus također nudi 5 masažnih rutina u kombinaciji s 15 različitih intenziteta mikrostruje. Aktivirani putem FOREO aplikacije, mikrostrujni tretmani FOREO LUNA 3 plus uređaja dubinski stimuliraju mišiće lica niskom razinom električnih impulsa iz dvije igle na stražnjoj strani uređaja, što omogućuje tretiranje ciljanih područja lica i personalizirani učvršćujući tretman.

Uživajte u spa trenutcima uz hranjive Farm To Face sheet maske

Nakon dubinskog čišćenja, nahranite vašu kožu prirodnim sastojcima sheet maski iz Farm To Face linije. Ove njegujuće maske, sa sastojcima iz cijelog svijeta, na vašu će kožu djelovati kao hranjivi smoothie ispunjen vitaminima i nutrijentima i osigurati vam neodoljivi proljetni sjaj. 

Jedna od njih je i Green Tea maska sa zelenim čajem i ekstraktom Ulmus Davidiane, koja umiruje i pročišćava kožu i štiti je od štetnih vanjskih utjecaja. Farm To Face sheet maske se mogu koristiti za samostalni 20-minutni tretman ili uz UFO 2 uređaj, koji će poboljšati apsorpciju njihovih sastojaka. Odaberite masku koja najbolje odgovara potrebama vaše kože i prepustite se nezaboravim spa trenutcima.

Za energični kraj vašeg skincare rituala, posegnite za slatkim BEAR uređajem uz čiju će mikrostruju i nježne T-Sonic pulsacije, vaša koža postati čvrsta kao nikad prije.

FOREO proljetna ponuda je dostupna kod službenih partnera: Douglas, Sancta Domenica, Martimex, FABU spot, TehnoMag i DM.

PR članak
Povezani sadržaj