Objavljeno 26.04.2022.

Razveseli svoju majku neodoljivom beauty rutinom s daškom Foreo supermoći

Hrabrost, nježnost, empatija - ovo su samo neke od vrijednosti koje majke diljem svijeta svojim radom i brigom svakodnevno prenose djeci, a u vremenu obilježenom pandemijom, karantenom i radom od kuće, zaista zaslužuju titulu supermama.


Kako bi im zahvalio za sve što rade, švedski beauty tech brend FOREO je za ovaj Majčin dan pripremio odlične ponude u kojima će kultni skincare gadgeti od 28. travnja do 8. svibnja biti sniženi do 40%. Showbizz svijet je također pun inspirativnih #supermama, a u nastavku predstavljamo samo neke od njih:

 
GAL GADOT

Wonder Woman na velikom ekranu i u privatnom životu, Gal Gadot je pravi spoj moćne energije i šarma, a ova zvijezda brojnih blockbustera je nedavno po treći put postala majka

Kako osigurati zdravu, čistu i svježu kožu u užurbanoj i stresnoj svakodnevici? FOREO predlaže novi LUNA 3 plus uređaj, koji dubinsko čišćenje spaja s termoterapijom i učvršćujućim mikrostrujnim masažama. LUNA 3 plus je sve što trebate za instantno osvježenje kože, a odlučite li svoju majku razveseliti ovim novitetom, osjećat će se kao pravi superheroj. 

ANGELINA JOLIE
 
U Instagram opisu Angeline Jolie piše “Majka, glumica i posebna izaslanica Visokog povjerenika UN-a za izbjeglice”, a osim što je jedna od najpoznatijih glumica na svijetu, Angelina je velika humanitarka i borkinja za ljudska prava. Može se pohvaliti prekrasnom obitelji i 6 djece, od kojih je 3 posvojila iz nekih od najkompleksnijih područja na svijetu. 

Ako i vi želite uživati u čvrstoj i blistavoj koži, koja je zaštitni znak Maleficent protagonistice, upoznajte FOREO BEAR – revolucionarni mikrostrujni uređaj za učvršćivanje lica. Ovaj gadget je savršen poklon za vašu majku, koji će joj pomoći u postizanju mladenačkog i sjajnoj izgleda kože u svakoj prilici! 


MADONNA

Madonnu ne treba posebno predstavljati – svjetska glazbena ikona, uspješna poduzetnica, trendseterica i majka 6 djece, od kojih je 4 posvojeno u Malawi. 

Kako bi vaša koža bila nahranjena i čvrsta od jutra do mraka i u užurbanim danima, odlučite se za UFO 2 intenzivni tretman lica, koji će vas u kombinaciji s neodoljivim maskama teleportirati u spa oazu. Poklonite ga i vašoj majci uz njegujuću Acai Berry Farm To Face sheet masku, koja će joj pružiti nezaboravne trenutke opuštanja. 

FOREO ponude za Majčin dan su dostupne kod službenih partnera: Douglas, Sancta Domenica, Martimex, FABU spot i Tehno Mag.

PR članak
Povezani sadržaj