Objavljeno 06.05.2022.

Poklon za Majčin dan s kojim ne možete pogriješiti

FOREO predstavlja najbolje beauty tech poklone za Majčin dan koji su sad dostupni po posebnim cijenama. Mama je uvijek mama, a Majčin dan pred nama je pravo vrijeme da joj pokažete koliko ju cijenite i koliko vam znači.


Švedski beauty-tech brend FOREO je za ovu priliku pripremio popuste do 40% na kultne skincare uređaje, koji će vašoj majci osigurati spa trenutke kod kuće te zdravu, lijepu i sjajnu kožu. 

Ovo su samo neki od omiljenih skincare gadgeta koje do 8. svibnja možete uloviti uz posebne popuste: 
 
1. LUNA 3 PLUS UREĐAJ ZA TEMELJITO I TOPLO ČIŠĆENJE KOŽE
 
Kvalitetna beauty rutina započinje temeljitim čišćenjem kože, a novi LUNA 3 plus uređaj će taj ritual podići na višu razinu. Radi se o jedinom uređaju na svijetu koji spaja čišćenje lica s termoterapijom, T -Sonic pulsacijama i učvršćujućim masažama s mikrostrujom za nezaboravne trenutke opuštanja i personalizirani tretman lica. 

Dizajniran je od ultrahigijenskog silikona i opremljen s 8 toplinskih dodirnih točaka koje se - u kombinaciji s 8.000 T-Sonic pulsacija u minuti i 16 različitih intenziteta - zagrijavaju do savršene temperature čišćenja. Rezultat? Čista, zdrava i čvrsta koža uz sjaj koji će trajati. 

2. ENERGIČNI TRENING LICA UZ BEAR

Savršen poklon za mamu kad joj zatreba dodatni nalet energije? Sladak, ali moćan FOREO BEAR, koji će joj pomoći u postizanju svježeg i čvrstog izgleda kože. Ovaj futuristički uređaj, opremljen mikrostrujnom tehnologijom, dizajniran je za neinvazivni lifting lica i pravi je beauty odabir za trening lica kod kuće. 

Mikrostruja je siguran i bezbolan način za učvršćivanje kože i definiranje crta lica, a dvije mikrostrujne sfere BEAR uređaja omogućuju istovremeno precizno tretiranje većih površina, ali i svake bore pojedinačno. BEAR ima 5 mikrostrujnih intenziteta, a zahvaljujući svom Anti-Shock sustavu, predstavlja najsigurniji mikrostrujni uređaj na svijetu. 

3. SPA TRENUTCI UZ FOREO UFO 2

UFO 2 je spa tretman na dlanu koji će vašoj majci pružiti intenzivni tretman lica u samo 2 minute. Termoterapija, krioterapija, T-Sonic pulsacije i puni spektar njegujućih LED svjetala u poptunosti transformiraju kožu u opuštajućem tretmanu. 

UFO 2 je zvjezdani status stekao inovativnom tehnologijom koja osigurava dugotrajnu hidrataciju, potiče stvaranje kolagena, ujednačava ten i smanjuje vidljivost bora i podočnjaka. Poklonite ga majci uz jednu od maski iz Farm To Face linije - poput Acai Berry sheet maske ispunjene antioksidansima – koja će joj pružiti dubinsku njegu i zdravi sjaj. 

FOREO ponude za Majčin dan su dostupne kod službenih partnera: Douglas, Sancta Domenica, Martimex, FABU spot i Tehno Mag.

PR članak

Povezani sadržaj