Objavljeno 02.10.2022.

Nova Oak kolekcija by MIKO fashion

U jesen prije 4 godine započela je naša modna priča otvaranjem riznice uspomena, a kao pravi čuvari zaborava, ovom kolekcijom oživljavamo modele torbi koje su ostvarile veliku popularnost među MIKOljupcima.


Nostalgičan povratak u prošlost podsjetio nas je na naše omiljene stare komade kojih se i danas rado prisjećamo. 

Upravo te stare klasike, odlučili smo ponovno oživjeti i reinterpretirati na moderan način. 

Novu MIKO Oak Collection karakteriziraju bezvremenski krojevi u tamnoj, zelenoj boji  krošnje slavonskog hrasta, izrađeni od kvalitetne umjetne kože s drvenim ručno rađenim ručkama. A, ovaj savršeni spoj, zaokružili smo modernijim motivom Šokice na plexiglasu. Praktičnost, multifunkcionalnost i višesezonska nosivost su garancija koju potpisujemo kao brand. 

Zvijezde nove OAK kolekcije su već dobro poznati modeli:  Malena- Oak edition, Basic Oak ruksak i Little bucket bag. Svaka se torba može nositi na nekoliko načina, ovisno o looku koji želite postići.

Basic Oak ruksak dio je nove šumske Oak kolekcije. Osim što se može nositi kao ruksak, uz njega dobivate i zeleni remen te ga možete nositi i preko ramena. Krasi ga naša MIKO Šokica printana na pločici plexiglasa.

Malena- Oak edition član je nove  kolekcije. Osim što se može nositi u ruci i preko ramena, uveli smo novitet- Malenu možete nositi i kao ruksak!

Little bucket bag jedan je od naših prvih modela torbi koji smo radi velikog interesa vratili u ponudu, ali u jesensko- zimskoj verziji! Osim što ju možete nositi preko ramena, sadrži remen za nošenje u ruci. I ručka i remen se po potrebi mogu s torbe skidati i vraćati.

Torbe iz nove kolekcije mogu se naručiti na našem Facebook i Instagram profilu te putem maila: info@mikofashion.hr, a kroz nekoliko dana bit će dostupne i na našem web shopu mikofashion.hr.

Foto: Stella Mešić 

PR članak
Povezani sadržaj