Objavljeno 13.05.2022.

Nova Fruit kolekcija brenda MIKO

MIKO fashion, modni brand iz Vinkovaca čije torbe krase stilizirani motivi Šokica je prije nekoliko dana predstavio novu, 10. po redu kolekciju ženskih torbi nazvanu FRUIT COLLECTION! Kolekcija predstavlja zabavnu, ženstvenu i bezvremensku eleganciju uz igru jarkih boja.


Od samih boja, tekstura i raznih materijala, fokusirali su se na jednostavnu i čistu završnu obradu te na veličinu i oblik torbe kakav dosad nisu imali u ponudi. 

Praktičnost i višesezonska nosivost su garancija koju potpisuje MIKOFashion. Izrađene da ugode ženi, torbe malih dimenzija, ali praktične, sa dovoljno prostora za sve osnovne stvari koje žena treba, savršeni su modni suputnik ove sezone. 

Torbe su napravljene od kombinacije raznih materijala - umjetne kože te dekorativne pamučne tkanine te su nazvane po voću: Kiwi, Papaya, Strawberry, Coconut i Raspberry bag.

Vrhunski balansirane palete boja, od neutralnih tonova za one koji biraju klasiku i igraju na sigurno, do jarkih boja koje pretvaraju svaku modnu kombinaciju u jedinstveni izražaj stava! Profinjeni dizajn torbica neodoljivo pristaje različitim modnim stilovima, baš kao i generacijama. Torbe su savršen izbor za proljeće i ljeto.

Naravno, svaka torba oplemenjena je motivom Šokice u obliku printa u boji na umjetnoj koži!

Cijena ovih ljepotica je 490 kuna, a mogu se naručiti putem njihovog Facebook i Instagram profila te putem maila: info@mikofashion.hr te su dostupne i na web shopu: mikofashion.hr.

Foto: Stella Mešić

PR članak

Povezani sadržaj