Objavljeno 11.10.2022.

Najveći jesenski beauty trendovi za zdravu, čvrstu i sjajnu kožu

Pri odabiru najboljih proizvoda za njegu kože, beauty entuzijasti sve više pažnje posvećuju njihovom porijeklu i održivosti. Od skincare asortimana do make up proizvoda, ovu će jesen tako obilježiti napredna tehnologija, holistički i minimalistički pristup te vrhunske performanse.


Švedski beauty tech brend FOREO, od samih početaka inspiriran prirodnom i održivom ljepotom, otkriva jesenske beauty i wellness trendove koji u prvi plan stavljaju zdravu i sjajnu kožu. 

SVJEŽ I ČIST IZGLED KOŽE ZA SVAKU PRILIKU

Čista, svježa i zdrava koža temelj je svake kvalitetne skincare rutine i najbolja priprema za omiljene make up lookove. 

Čišćenje lica ključan je korak u postizanju blistavog tena, a njegovana i sjajna koža će posebno doći do izražaja uz najveće beauty trendove poput “Barely There Base” ili “Monochrome” make up-a, koje obožavaju Gigi Hadid i Selena Gomez. 

BEAUTY TECH I WELLNESS RJEŠENJA

Vrhunska tehnologija zavladala je beauty svijetom, a beauty tech uređaji, koji u samo nekoliko minuta pružaju profesionalne tretmane kod kuće, svakim su danom sve popularniji. 

Jednostavno korištenje, digitalizacija i vrhunske performanse predvode novu eru ljepote, koja je u potpunosti prilagođena potrebama korisnika. 

Igor Spina, generalni menadžer FOREO-a za Južnu Europu kaže: “Korisnici danas sve više pažnje posvećuju brizi o sebi, s posebnim naglaskom na koncept zdrave kože. Upravo zbog toga je skincare postao prioritet, a kvaliteta najbitnija značajka. Personalizirana skincare rješenja, koja nude različite mogućnosti za njegu kože, sve su traženija – ne samo zbog vrijednosti za novac, nego i zbog važnosti koju danas ima skincare. Multifunkcionalni proizvodi, kojim FOREO dominira beauty-tech kategorijom, postaju must-have svakodnevne beauty rutine."

TRENING I JOGA ZA LICE 

Još jedan rastući trend odnosi se na proizvode koji osiguravaju trening i jogu za lice kod kuće. Internet je pun tutoriala za različite masaže i neinvazivne liftinge lica, koje možete napraviti i u vašem naslonjaču. 

Pravilna masaža osigurat će vam dugotrajnu čvrstoću i sjaj kože, a FOREO BEAR uređaj je pravi osobni trener, koji će vam pružiti nevjerojatne rezultate u samo 3 minute. 

Kombinacijom mikrostruje i nježnih T-Sonic pulsacija, BEAR će se pobrinuti da vaša koža zablista ove jeseni i bude čvrsta kao nikad prije. 


FOREO BEAR dostupan je kod službenih partnera: Douglas, Martimex, Sancta Domenica, FABU Spot i ROX Beauty.

PR članak

Povezani sadržaj