Objavljeno 23.10.2023.

Najnovija Maroon kolekcija by MIKO fashion

Nakon ljetne i nježne Cream kolekcije, predstavili smo MIKO najnoviju kolekciju za sezonu jesen/zima 2023. - kolekciju 'Maroon'.


Ova kolekcija je plod naše strasti prema jednostavnim i čistim linijama te predstavlja nastavak naše omiljene Oak kolekcije.

U Maroon kolekciji, svaki je komad pažljivo izrađen s ciljem da istakne vašu osobnost i stil. Bez obzira jeste li ljubitelj klasike, minimalizma ili detalja i dodataka, Maroon kolekcija ima nešto za svakoga. Kolekcija se sastoji od dvije torbe te marame.

Prva Maroon zvijezda je Basic Maroon ruksak u novoj bordo boji koji dolazi s malom promjenom - ručkama od plexiglasa. Maroon ruksak savršen je spoj funkcionalnosti i elegancije, idealan za svakodnevnu upotrebu.Možete ga nositi u ruci, preko ramena uz dodatni remen ili kao ruksak. 

Tu je i MIKO bucket torba u crnoj boji, ali po prvi puta s novim dodatkom- gumbima. Little button bag, prva je torba u MIKO ponudi s gumbima koja nije ruksak i rezultat je jednostavno neodoljiv.

Osim torbi, po prvi put predstavljen je novi modni dodatak- marama - Mlada. Marama je nastala u suradnji s domaćom umjetnicom Dianom Mataković koja je napravila savršen spoj modernog i tradicionalnog. Svježe boje i nježan materijal savršen su dodatak za jesen. Nosite ju kao modni dodatak ili kao naglasak na vašoj torbi - izbor je vaš.

Sve dostupne proizvode možete pronaći na: www.mikofashion.hr

Foto: Stella Mešić

PR članak
Povezani sadržaj