Objavljeno 11.07.2022.

Must-have natikače koje nosimo ovo ljeto

Osim što se natikače nalaze u većini naših ljetnih kombinacija, one su neizostavne nakon rasplesane noći na vjenčanju, maturalnoj ili rođendanu. Naša su sigurnost kada visoke potpetice nažuljaju stopala, a plesni pokreti nas i dalje nose.


Ove sezone police su popunjene oversized natikačama koje ipak malo više nego prijašnje plijene pažnju, a neke su zbog svoje boje i oblika dovoljne već same po sebi pa nije potrebno previše razmišljati što obući i kako to nositi, već je najbolje posegnuti za najjednostavnijom kombinacijom u ormaru.


Osim što se ove sezone natikače ističu svojim bojama, tu su i razni dodaci koji ih čine još posebnijima. Oversized lanac, metalni ili plastični, izgleda efektno na natikačama kao i perje, koje ove sezone doživljava posebnu pažnju. Robusni modeli, deblji đonovi i uočljive boje samo su neke od karakteristika natikača koje ćemo viđati cijelo ljeto.

Kao što su i same natikače jednostavne i udobne za nošenje, prigodne su za toliko prilika da je njihova kupnja i više nego opravdana. Osim što je gotovo nemoguće naći kombinaciju u koju se one ne bi uklopile, svojom cijenom često su i više nego pristupačne, a ponuda je uvijek dovoljno široka da svatko pronađe stil koji mu najbolje odgovara.

PR članak
Povezani sadržaj