Objavljeno 18.06.2022.

FOREO savjeti za uživanje u opuštanju duha i tijela

Joga, tisućljetna tradicija opuštanja duha i tijela i dalje je jedna od najomiljenijih holističkih i sportskih disciplina na svijetu. Zvijezde koje redovito uživaju u njezinim benefitima svakodnevno dijele svoj napredak na društvenim mrežama, a iz nje se rodio i novi veliki trend Yotox, koji u zanimljivom konceptu spaja jogu i učvršćivanje lica.


Festivali, flash mobovi, wellness centri ili online treninzi – bezbroj je načina na koji možete prakticirati jogu i meditaciju. Povodom Međunarodnog dana joge, koji se obilježava 21. lipnja, švedski beauty- tech i wellness div FOREO donosi skincare savjete uz koje ćete uživati u nezaboravnom opuštanju duha i tijela. 
 
UFO 2: Tretman maskama za lice koji će vas lansirati u 'Zen' mode

Opuštajuća termoterapija, okrepljujuća krioterapija, tonizirajuće T-Sonic pulsacije uz niz maski za s lice s njegujućim aktivnim sastojcima: ovo su beauty i wellness tajne koje UFO 2 čine savršenim intenzivnim tretmanom, koji će se pobrinuti za vašu kožu na holistički način i pružiti joj spa iskustvo gdje god se nalazili. Uz to, opušteni glas aplikacije FOREO For You, s kojom je uređaj povezan, odvest će vas na meditacijsko putovanje za sva osjetila. 

Detoksikacijska maska za lice? Green Tea!

Ako želite dodatni nalet detoksikacijske energije, zašto se ne biste razmazili moćnom UFO Green Tea maskom iz Farm to Face linije? Bogata snažnim aktivnim sastojcima poput zelenog čaja iz Japana, ova maska za lice inspirirana korejskom njegom i kreirana od ultra mekanih i dermatološki testiranih mikrovlakana će podignuti vaš beauty i wellness ritual na novu razinu. Učinkovita detoksikacijska i njegujuća svojstva na vašu će kožu djelovati kao dobra joga seansa. Koristite ju uz UFO 2 ili u novoj verziji sheet maske za opuštajući tretman. 

Napunite se energijom uz BEAR uređaj

Energičnu vježbu lica pružit će vam BEAR uređaj – vaš osobni trener koji je zadužen za učinkoviti, ali sigurni lifting lica. Zahvaljujući njegovoj mikrostruji i opuštajućim T-Sonic pulsacijama, BEAR je savršeno rješenje za postizanje čvrste, sjajne i mladenačke kože. 

BEAR i UFO 2 su dostupni kod službenih FOREO partnera: Douglas, Martimex i Sancta Domenica, a Farm To Face sheet maske na DM prodajnim mjestima.

PR članak

Povezani sadržaj