Objavljeno 17.05.2024.

Tina Vukov predstavlja videospot za singl 'Sunce'

Tina Vukov objavila je novi videospot za aktualni singl "Sunce". Pjesmu je izvela na ovogodišnjem 71. Zagrebačkom festivalu te pozitivno iznenadila publiku odmakom od svog prepoznatljivog glazbenog stila.


''Pjesma 'Sunce' zvukovno i stilski predstavlja još veći odmak od prethodnog singla. Klasična je, ali za razliku od onog na što je publika navikla od mene, ima brži ritam. Pohvale i odlične reakcije na nju su me razveselile. Smatram da pored izgradnje svog glazbenog stila moraš stalno istraživati jer se tako nadograđuješ'', rekla je Tina.
  
Kombinacija zaraznog ritma sa snažnim tekstom poziva slušatelje da se prepuste optimizmu i vjeruju u vlastitu snagu, a baš takav je i videospot koji je vizualno upotpunio pjesmu i dodao joj još jednu dimenziju. 

Odlična pjesma u produkciji Ive Pospekića ukomponirana je u naizgled tamnu atmosferu spota koju su osmislili Ira&John. Upravo takvim spotom je stvoren savršen kontrast u odnosu na veselu melodiju i nostalgičan, ali motivirajući tekst koji potpisuje autorski dvojac, Ines Prajo i Arijana Kunštek. Ovim singlom Tina je potvrdila glazbenu promjenu najavljenu prethodnim, još jednim odličnim singlom 'Pogled'.


PR članak
Povezani sadržaj