Objavljeno 06.04.2023.

'Rijeka života' Amira Kazića Lea u rijetkom crno-bijelom spotu

Na ovogodišnjem jubilarnom Zagrebačkom festivalu Amir Kazić Leo predstavio se intimnom pjesmom "Rijeka života" u, slobodno možemo reći, jednom od najboljih nastupa te večeri.


Pjesmu "Rijeka života" Amira Kazića Lea autorski potpisuju Emir Kulenović i Antun Zanetti uz aranžman koji je raspisao Aleksandar Valenčić. Violine je na  pjesmi odsvirao iznimno talentiratni Matej Mihaljević. Svojim jedinstvenim vokalom p0 kojemu ga je publika upamtila, Leo iznosi emocije pjesme kao da je osobno vezan za nju, što će se publici jako svidjeti.

Pjesma vrlo ozbiljne melodije i fenomenalnog teksta zanimljiva je publici jer je drugačija od onoga na što su od Lea navikli, a to mu je otvorilo i neka nova vrata radijskog etera, budući da se pjesma više tjedana zaredom našla na HR Top 40 ljestvici najemitiranijih singlova. 
 
"Dobio sam pjesmu od mog dragog prijatelja i svidjela mi se jer je drugačija. Neko vrijeme pjevušio sam melodiju u glavi dok mi nije sjela. Pjesmu smo snimili uz čašicu vina i brzo dovršili. Jako sam sretan što sam imao priliku pjesmu uživo predstaviti na Zagrebačkom festivalu. Moj su forte oduvijek bili nastupi uživo, a nadam se da je i publika to prepoznala", rekao je Leo.


Sjajni interpretator upečatljiva glasa i stasa, uz sjajnu produkciju i veliki orkestar pokazao je kako nastup uživo treba izgledati. Uz novi spot sjajne produkcije u režiji Katje Restović, "Rijeka života" mogla bi oduševiti mnoge koji ju do sada nisu čuli. Već je to 15. suradnja Amira i Katje koja se razvila u dugogodišnje prijateljstvo. Spot je sniman na prekrasnim lokacijama u Poreču, u interijerima Castello Rausch i optike Dariocchi, a postprodukciju su napravili profesionalci Rose-art studio.

PR članak
Povezani sadržaj