Objavljeno 17.05.2024.

Olivera Balašević u Puli i Kastvu ovog ljeta predstavlja svoju čuvenu monobajku 'Prezime ruže'

Olivera Balašević će ove ljetne sezone izvesti svoju jedinstvenu predstavu “Prezime ruže” na predivnim ljetnim pozornicama: na Crekvini u Kastvu 20.lipnja te na Kaštelu u Puli 23.lipnja s početkom u 21h na obje lokacije.


U ovom scenskom prikazu kroz oči djevojčice koja je odrastala uz obalu Begeja, publika ulazi u emocionalno putovanje koje nas vodi od djetinjstva ispunjenog ljubavlju  preko studentskih dana u Novom Sadu do ljubavi, poezije i porodice kao ključnih elemenata njenog života. "Prezime ruže" je emotivna priča o najvažnijim vrijednostima života, o vremenu koje očekuje da ga ispunimo uspomenama, o borbama i odlukama koje nisu lake. 

Ova predstava nas podsjeća na moć uspomena, čuvanja istih, na važnost ljubavi i porodice u našim životima te nas poziva da se suočimo sa neminovnostima života hrabro i snagom. “Prezime ruže” je duboka emotivna saga koja će dirnuti vaša srca ali ono najbitnije inspirirati će vas kako da sačuvate dijete u sebi.

Asistentica režije je Jelena Balašević, a dizajner svjetla Branislav Agarski.

Predstava na pozornici pod zvijezdama počinje u 21 sat, a ulaznice za ovu posebnu večer su u prodaji i mogu se kupiti u sustavima MojeKarte i Eventim po cijeni od 20 eura. Broj ulaznica je ograničen te organizator preporuča kupnju istih na vrijeme.

PR članak
Povezani sadržaj