Objavljeno 29.01.2024.

Odlična suradnja producenta Sirko i glumice Ane Ćapalije u pjesmi 'Pronađi me'

Mladi zagrebački producent Mislav Sirovina Sirko čije brojne hitove ste zasigurno barem jednom čuli predstavlja svoj novi producentski projekt s pjesmom 'Pronađi me', ovog puta u suradnji s pjevačicom i glumicom Anom Ćapalijom.


Sirko se u studi 136 Records bavi produkcijom, miksanjem, masterningom, aranžiranjem i skladanjem raznih glazbenih stilova kao što su dancehall, trap, rap, hip hop, rnb, edm, pop, rock itd.

Neki od izvođača s kojima je dosad surađivao su Alka Vuica, Nives Celzius, Lidija Bačić, Mate Bulić, Ana Bekuta, Neda Ukraden i mnogi drugi.

Uz to, ostvario je i brojne suradnje s vrhunskim skladateljima kao što su Franjo Valentić, Marko Vicković,  Dušan Bačić, Nenad Ninčević i Miro Buljan. 

Sirko je svoju karijeru započeo hip hopom, tako da uz sve navedeno producira i veliki komad cjelokupne hrvatske rap scene, a ponekad i šire.


S druge strane Anu Ćapaliju najčešće možete čuti kao glasovnu glumicu u brojnim crtanim filmovima kao što su Kung Fu panda - Zmajski Vitez, Teletubbiesi, Pokemoni itd., vidjeti u raznim TV serijama kao na primjer San snova, Blago nama, Dnevnik Velikog Perice te slušati u nekim starijim metal izdanjima u bendovima Stribog, Phantasmagoria i Oganj. 


PR članak

Povezani sadržaj