Objavljeno 29.11.2022.

Navijajte za Vatrene u Kataru uz najveće hrvatske navijačke hitove

Uoči utakmice Vatrenih s Belgijom u prodaji je kompilacija najboljih navijačkih pjesama. Nazvana "Svijet voli pobjednike", po jednoj od istaknutijih navijačkih pjesama, nosi jasnu poruku - hoćemo pobjedu!


Nakon preokreta i sjajne pobjede nad Kanadom, nabrijavanje za sraz koji će odlučiti sudbinu naše nogometne reprezentacije može početi uz navijačke hitove poput "Srce vatreno", "Svijet voli pobjednike", "Neka pati koga smeta", "Nije u šoldima sve","Moja domovina", "8 slova", "Lijepa li si", "Poljubi zemlju", "Večeras je naša fešta", a svoje mjesto je zaslužila i nova pjesma popularnih Zaprešić boysa "Jutrom kad se budim".  

Zlatnom odličju orijentiranog naziva, digitalna i CD kompilacija "Svijet voli pobjednike" sastoji se od najpopularnijih pjesama koje se jednoglasno pjevaju na tribinama, među navijačima i u domovima svih koji prate utakmice hrvatskih reprezentacija. 

Našu malu naciju od približno 4 milijuna izbornika već je zahvatila navijačka groznica, a idealna je ovo kompilacija za navijanje u nastavku pohoda Vatrenih na jedino odličje koje nam nedostaje na Svjetskim nogometnim prvenstvima.

U svijetu smo poznati po raspjevanim navijačima, domoljubnom naboju i ludoj atmosferi, a upravo takav doživljaj približava kompilacija "Svijet voli pobjednike". Nastala je u suradnji Croatia Recordsa i Croatia Airlinesa, a urednik izdanja je Danijel Matkov.

Hrvati će zbog Vatrenih disati kao jedan, a u ovim nekarakterističnim okolnostima održavanja prvenstva mnogi će utakmice gledati okupljeni u adventskim fan zonama, u kafićima, kućama i stanovima gdje će ova kompilacija pokazati svoju važnost i kvalitetu domoljubnih pjesama. 

Kompilaciju najboljih navijačkih pjesama "Svijet voli pobjednike" možete poslušati na svim digitalnim platformama ili kupiti po regularnoj cijeni od 69,00 kuna.

PR članak
Povezani sadržaj