Objavljeno 20.03.2024.

Mlada glazbenica Antonela Doko predstavila singl 'Imamo li problem'

Antonela Doko, talentirana glazbenica koja pronalazi svoj glas kroz duboko emotivne melodije, predstavlja videospot za svoj najnoviji singl "Imamo li problem". U ovom crno-bijelom remek djelu, svjetlost i sjene igraju tajanstveni ples, uspješno stvarajući ambijent u kojem emocije prepliću slike.


"'Imamo li problem' je pjesma koju će svatko s punim pravom doživjeti na drugačiji način i smatram da je upravo to bogatstvo ove pjesme. Nekome će biti ljubavna, nekom generacijska, nekom dobra, nekom dosadna... I u redu sam s tim jer je sve to dobro - sve dok imamo reakcije", rekla je Antonela.

Režiju, kameru i montažu vješto je izveo Dinko Čvorić – Doringo, dok je svjetlo čarobno oblikovao Igor Bogdanović iz Shortest Path Production. Glazbu koja dotiče dušu potpisuje Ines Prajo, dok tekst Arijane Kunštek oživljava duboke misli i osjećaje. Aranžman, produkcija i programiranje povjereni su Ivanu Popeskiću, koji svojim virtuoznim pristupom dodaje dodatnu dimenziju emotivnom putovanju koje Antonela prezentira svojim glasom.

"Htjeli smo minimalistički spot u kojem će u prvom planu biti pjesma i emocija te ono o čemu govori. Udaljili smo se od istinske svrhe glazbe, počeli smo ju više gledati nego slušati, a u ovoj pjesmi se ima o čemu razmišljati. Nadam se da će doći do publike i da će pronaći svoje mjesto u današnjem užurbanom svijetu. Hvala cijelom timu koji je bio dio ove, ali i svih prijašnjih pjesama- Ines Prajo i Arijana Kunštek kao autorice, Ivan Popeskić kao producent te predivnim glazbenicima- Henry Radanović, Ivan Pešut, Marko Lazarić i Martina Majerle.  
Hvala Dinko Čvorić-Doringo što si prikazao u spotu ono što smo htjeli, Igoru Bogdanoviću-Shortest Path Production na lightu, Modnoj Sovi na stylingu, Nini Pejnović na makeupu te dragoj Evelin Benković (Salon Evelin) na frizuri", navodi Antonela.

Antonela Doko, osim što završava studij klavira na Glazbenoj akademiji u Zagrebu, sprema se za izdavanje svog drugog studijskog albuma, koji će obuhvatiti ne samo aktualni singl "Imamo li problem", već i prethodni hit "Bum Bum", koji je oduševio publiku krajem prošle godine.


Ova mlada umjetnica već je zaslužila svoje mjesto među zvijezdama domaće glazbene scene, postavši najmlađom dobitnicom Porina za Najboljeg novog izvođača 2017. godine. Njen prvi studijski album "O čemu pričamo" iznjedrio je hitove poput "Tako kažeš", "Odlična stvar" i "Onaj dan".

Neosporno je da Antonela Doko nastavlja osvajati srca publike svojom autentičnom glazbom i dubokim tekstovima, a spot za singl "Imamo li problem" svakako je još jedan dragulj u njezinoj kruni umjetničkih dostignuća.

PR članak
Povezani sadržaj