Objavljeno 27.04.2023.

Lidija Bačić Lille iznenadila obožavatelje romantičnom baladom 'Ti i ja smo tim'

Neočekivanom baladom Lidija Bačić Lille iznenadila je i oduševila publiku. Lidijina fan baza do sada je navikla na razna iznenađenja, ali ovako prekrasna interpretacija stihova Vladimira Mitrovića, glazbe Saše Dragića te aranžmana Vladimira Dojčinovskog potpuno je oduševila sve koji su do sada čuli pjesmu.


Dokazuju to najbolje komentari na lyric video u produkciji CroRec Video odjela. Nakon dugog niza uspješnica na kojima je Lille gradila sve veću popularnost, upravo je publici pokazala i 'drugu stranu ploče' koja je definitivno jednako dobra, a možda čak i bolja od A strane.

"Predobra je pisma", "Pun pogodak", "Imaš hit, tekst je do bola!", "Možda tvoja najbolja stvar, pjesma za dušu", samo su neke od pohvala u kometnarima, koje je Lille u potpunosti zaslužila.

S obzirom na to da je upravo objavila hit baladu, to puno govori o Lidijinoj svestranosti, vokalnim sposobnostima i profesionalnosti. Vrijeme će pokazati, ali jedno je sigurno - Lille je upravo ciljano pogodila u srca publike koja će nakon ove pjesme biti samo još veća. 

Popularna Splićanka ne prestaje oduševljavati karijernim potezima, a izvršni producent Fayo je zaslužan za vodstvo projekta. Ne čekajte ni trenutka poslušati kako Lille zvuči u romantičnoj baladi o iskrenoj ljubavi.


Foto: Matea Smolčić Senčar

PR članak
Povezani sadržaj