Objavljeno 17.06.2024.

Intenzivna sinergija i emocije - Mateo Pilat i Tonka u novoj pjesmi 'Ovo će boljet'

''Ovo će boljet'' je nova pjesma u kojoj se susreću dva izvanredna glazbena talenta – Mateo Pilat i Tonka. Riječ je o pjesmi koja donosi spoj snažnih vokala i sinergije, pritom stvarajući jedinstven i emotivan doživljaj za sve one koji ju slušaju.


' ''Ovo će boljet'' je pjesma koju ne treba puno objašnjavati - svi smo ju doživjeli barem jedanput u životu, na bilo koji način. Osjećaj da će se srušiti svijet ako prođete kroz vrata i zatvorite ih za sobom - zapeli ste u nekom limbu i jednako je teško otići i ostati. Beskrajno sam sretan da sam ovu pjesmu snimio s Tonkom! Ona je od nastanka pjesme bila jedini izbor i sve se posložilo na najbolji mogući način. Njezin glas, osobnost, skoro pa eterična pojava, sve mi je čarobno. Volio bih da ljudi osjete ovu pjesmu sličnim intenzitetom na koji smo je mi doživjeli, onda bi njezin smisao bio potpun. Ako i ne, ostajem iznimno ponosan na ovaj duet i zauvijek zaljubljen u ovu našu pjesmu', rekao je Mateo Pilat.

Uz glazbu koja osvaja na prvo slušanje i videospot koji vizualno oduzima dah, ''Ovo će boljet'' istražuje teme boli i ljubavi, koje su univerzalne i duboko ljudske. Pjesma se ističe po svom sporijem ritmu i pop zvuku, dok istovremeno odiše umjetničkim pristupom kako u glazbi, tako i u videospotu. Crno-bijeli kadrovi koji dominiraju spotom stvaraju atmosferu introspektivnosti i melankolije, dok ostali kadrovi u crvenim tonovima kontrastno tome dodaju sloj strasti i intenziteta, naglašavajući samu emotivnu težinu koju singl nosi. 

'Ova suradnja me oplemenila i mislim da smo napravili sjajnu stvar, jednu predivnu pjesmu koja bi se mogla svidjeti ljudima. Hvala Ines Prajo i Arijani Kunštek na predivnoj pjesmi i predivnom druženju. Nadam se da će se svima svidjeti ova pjesma i da će uživati u njoj onoliko koliko smo i mi uživali u stvaranju', rekla je Tonka.


Mateo Pilat je postao poznat široj publici kroz natjecanje u popularnom showu 'The Voice', gdje je svojim izvrsnim vokalnim sposobnostima osvojio srca gledatelja. Njegov snažan i emotivan glas savršeno se uklapa u atmosferu ove pjesme, a s druge strane mikrofona je Antonia Matković Šerić - poznata pod umjetničkim imenom Tonka. Članica je grupe Pavel, te se naročito ističe tim da svojim glasom unosi poseban pečat u svaku izvedbu, pa tako i ''Ovo će boljet'' nije izuzetkom.

PR članak
Povezani sadržaj