Objavljeno 19.07.2021.

Grupa Re:Set otkrila prvi dio svojeg 'Kolaža' pjesmu 'Šareni ples leptira'

Re:Set je dugogodišnji zagrebački dvojac koji čine pjevačica i autorica Vlatka Butković te gitarist i autor Zoran Tomić.


Ovaj dvojac nedavno je potpisao ekskluzivni ugovor za izdavačku kuću Croatia Records, a upravo su otkrili prvi dio svojeg "Kolaža", prvog studijskog albuma. Pjesma se zove "Šareni ples leptira" i idealna je za ovo vrijeme te sa svojim jazz pop zvukom osvježava i najvruće dane. 

'Pjesma je meni vokalno bila izazov, Zoran je napisao tekst i glazbu, Dinko Stipaničev je zajedno s njim aranžirao, tako da je u pitanju pravi timski rad, a ostalo ćete saznati vrlo brzo', ističe Vlatka.  

Spot za pjesmu "Šareni ples leptira" snimali su i režirali iskusni Nevio Smajić i Mario Borščak, a u spotu se pojavljuje i plesačica na ringu Ana Perišić.

Re:Set zvuče cool, svježe i jedinstveno, a sigurno će nam omogućiti određeni reset u glavi i odvesti nas na pravi glazbeni put. On je sastavljen od 12 stanica, prva je "Šareni ples leptira", a sve je dio velikog "Kolaža" koji jedva čeka ugledati svjetlo dana.


PR članakPovezani sadržaj

Popularno na blogu