Objavljeno 17.10.2022.

Buđenje u Vintage Industrial Baru predstavlja hvaljeni album 'Brudet'

Nakon odlične promocije u Splitu, sjajnih koncerata u Karlovcu i Vukovaru, Buđenje konačno stiže u pravi klupski prostor, upravo tamo gdje kao band najbolje i funkcioniraju. 


Jedan od nositelja mainstream popa u posljednjih 20 godina, 19. listopada u kultnom glazbenom prostoru svojim će fanovima na 'kušanje' ponuditi svoj 6. studijski album 'Brudet', a na koncertu će ugostiti i glazbenike koji su na albumu sudjelovali; Matiju Cveka, Nenu Belana, Tonku, Laru Bang, Repera iz sobe... Hvaljeni bend će koncertom predstaviti album specifične recepture koja se sastoji od organske produkcije i utjecaja američkog country rocka uz primjese mediteranskog pop začina. 


U Vintage Industrial Baru Buđenje će na krilima posljednjeg hita 'Zaključaj srce' održati promociju uz brojna iznenađenja i glazbene goste.
 
Album 'Brudet' donosi 11 suradnji s nekim od najpoznatijih imena domaće glazbe, a producirao ga je Porinom nagrađeni gitarist benda, Vedran Baotić, a najavni singl 'Nema straha za nas' obilježio je povratak Igora Ivanovića u Buđenje nakon duže pauze. Objavljeni singlovi s albuma redom su pronalazili svoje mjesto pri vrhu hrvatskih glazbenih top lista, a album se više od 10 tjedana našao na listi najprodavanijih.
 

Iz svoje glazbene biografije Buđenje izdvaja niz koncerata u zagrebačkoj Tvornici, poseban koncert u kazalištu Kerempuh koji je izrodio i live album/DVD, a predivna uspomena za članove benda i njihovu publiku su nastupi u pulskoj Areni kao predgrupa Stingu i Parnom Valjku te s Bajagom u zagrebačkoj Areni. Očiti je to pokazatelj prepoznatosti Buđenja, a još jedno takvo fantastično izdanje očekuje sve koji će 19.10. doći u Vintage Industrial Bar i kušati 'Brudet' najkvalitetnije recepture. Ulaznice uskoro dolaze u prodaju, a za link na Facebook event kliknite ovdje.

PR članak

Povezani sadržaj