Objavljeno 07.12.2022.

Božićni singl 'Dobro jutro, Božić je' talentirane glazbenice Nele

Znamo koliko su nam srcu drage lijepe božićne pjesme zato što pobuđuju uspomene, mirise i boje koje nas podsjećaju na toplinu doma, djetinjstva i zajedništva.


Novi singl Nele 'Dobro jutro, Božić je'; stvara osjećaj blagdanske idile i nježnosti u kojoj će slušatelji ove zime uživati. Drugi je to singl nakon uspješnog albuma 'Melodrama'; i nastupa na 69. Zagrebačkom festivalu gdje se predstavila pjesmom 'Sto godina'. 

Catchy božićna pjesma iznimno talentirane glazbenice je jedna od onih koja će se vraćati u radijske etere svakog božićnog razdoblja još dugi niz godina. Za pjesmu je nastao i lyrics video uz okićeni bor.
 
Glazbu za 'Dobro jutro, Božić je'. napisale su Antonela Đinđić i Ivana Belošević. Na tekstu su zajednički radile Nela, Ivana i Marsela Mrnjavac, a aranžman je djelo Ivana Pešuta. Prva je to zajednička suradnja ovog ženskog tima, a sudeći prema proizvodu, neće biti posljednja. Back vokale na pjesmi izveli su Ana Jakšić, Katarina Jurić i Ivan Pešut.

'Emocije koje nosi ova pjesma vraćaju me u djetinjstvo i prve Božiće kojih se sjećam. Taj osjećaj dječjeg uzbuđenja na božično jutro želim prenijeti i na slušatelje koji će prepoznati sve blagdanske motive bliske im srcu poput Kevina koji je ostao sam u kući, zapetljanih lampica i pahulja u kosi', rekla je Nela.
 
Vokalistica prepoznatljivog glasa osvojila je ove godine nominaciju za Porin u kategoriji Novi izvođač godine, a iza sebe broji singlove koji redovito zauzmu mjesto na HR TOP 40 ljestvici. Nela voli dijeliti svoje emocije s publikom, a to se najbolje osjeti upravo u pjesmama poput ove. 

Ovih blagdana imat ćete priliku uživo poslušati talentiranu glazbenicu na ovogodišnjem Zagrebačkom Adventu gdje nastupa na više lokacija.


Foto: Lucija Očko

PR članak

Povezani sadržaj