Objavljeno 16.05.2023.

Turska serija Zlatni kavez - sadržaj i epizode

Epizoda 6

Jusuf se pojavljuje na vratima vile Korhana. Ferit saznaje da je neočekivani gost zapravo bivši dečko, no kako bi zaštitio Sejran, govori svojoj obitelji da je samo rođak koji je želio čestitati na vjenčanju. I dok Ferit brani Sejran, ona mu prikriva istinu, čime ovoga puta dovodi i Ferita i sebe u probleme. Zbog svađe koja je eskalirala, novi bračni par kasni na večeru. Halis-aga nije sretan iskazanim nepoštovanjem, zbog čega bi mogao donijeti važnu odluku za unuka.

6.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Nova TV svojim gledateljima uskoro donosi još jednu uspješnu tursku seriju 'Zlatni kavez', a glavnu ulogu u njoj tumači hrvatskoj publici već poznata televizijska glumica Afra Saracoglu koju smo upoznali kao Ece u hit seriji 'Fazilet i njezine kćeri'.


U seriji ćemo imati prilike vidjeti i talentiranu Gulcin Santircioglu koja nas je oduševila u seriji 'Ljubav osvetnika'.

Serija 'Zlatni kavez' priča je o dvije obitelji koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča. U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti. 

Kroz seriju ćemo pratiti Ferita (Mert Ramazan Demir), sina iz bogate obitelji koji je poznat po svojoj 'nestašnosti'. Njegov djed dogovorit će mu brak sa Sejran (Afra Saracoglu), kćeri bliske obitelji iz njegovog rodnog grada Gaziantepa, ne bi li ga na taj način smirio i maknuo od skandala kojima je sklon. 

Feritov stariji brat živi miran obiteljski život sa svojom suprugom i pokušavaju dobiti dijete, no nažalost ona primi vijest da mora na hitnu operaciju i da neće moći obitelji podariti nasljednika. Sada djed sve nade polaže u problematičnog Ferita i po pitanju unuka. 

Ferit koji ima djevojku Pelin u dogovoru sa svojom majkom pristane na dogovoreni brak uz uvjet da mu ona pomogne da nastavi živjeti život kao i do sada.

U konaku u Gaziantepu živi Sejran, članica nekada bogate obitelji koja je zapala u financijske probleme. Simpatična i puna života, često je s majkom i sestrom u dućanima u kojima isprobavaju haljine, kako bi ih ondje vidjeli potencijalni prosci. 

Sejran se izvlači od kupovine i tajno se nalazi sa svojim dečkom te uz to pokušava tajno upisati fakultet kako bi sebi osigurala bolji život od ovog koji ima. 

Jednog dana, na tržnici se događa sudbonosni prvi susret Sejran i Ferita, a ona mu se odmah svidi. No, njihova ljubavna priča puna je zamršenih prepreka koje trebaju svladati.

Izvor, foto: novatv
Povezani sadržaj