Objavljeno 06.06.2022.

Turska serija Prevara - sadržaj i epizode

Epizoda 59

Saznavši da Erman nije njegov otac, Borin svijet se ruši. Iako Erman, Čolpan i Sanem posvuda traže Boru, ne mogu doći do njega. Veliko iznenađenje čeka Sanem, koja misli da ju je Bora ostavio. Prateći tragove svoje mračne prošlosti, Bora dolazi do šokantnih informacija o svom biološkom ocu.

59.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Na Novu TV uskoro stiže nova dramska turska serija Prevara, prepuna emotivnih obrata, u kojoj će gledatelji u jednoj od glavnih uloga imati priliku pratiti talentiranu Tulin Ece koju su upoznali u hit seriji "Ambasadorova kći". Ovoga puta utjelovit će Guneš, jednu od tri sestre odvjetnice koja želi život potpuno suprotan od njihovih.


„Kad sam prvi put pročitala scenarij za ovu seriju, svi dramatični trenuci koje je moj lik Guneš mogla doživjeti, bljesnuli su mi pred očima i srce mi je bilo puno uzbuđenja. Gunešino djetinjstvo i kuća u kojoj je rođena pružili su mi veliku priliku da stvorim svoj lik. Govorimo o nekome tko nema pojma što znači riječ otac i ne sjeća ga se. Guneš je lik s kojim sam imala najmanje poteškoća i kojeg najviše doživljavam, od svih likova koje sam do sada igrala i to me čini sretnom“, rekla je Tulin o svojoj ulozi u seriji.

Nova hit serija "Prevara" adaptacija je britanske serije "The Split", a prati živote sestara i majke koje se bave brakorazvodnim parnicama u svom poznatom istanbulskom odvjetničkom uredu. No, kada se vrati glava obitelji, njihov otac i muž, kojeg nisu vidjeli 25 godina, životi im se okrenu naglavačke.

Dramska serija 'Prevara' okuplja izvrsnu glumačku ekipu, pa će se osim Tulin, na malim ekranima pojaviti Gokce Bahadir kao Azra, najstarija sestra i pokretačica svih događaja, Gokce Eyuboglu kao neposlušna i svojeglava Sanem te Sumru Yavrucuk kao majka Čolpan.

Izvor: novatv.dnevnik.hr
Povezani sadržaj