Objavljeno 28.12.2021.

Turska serija Nevjera - sadržaj i epizode

Epizoda 1

Kad Asja upoznala Volkana, sama je u svom svijetu. Roditelji su joj umrli dok je bila jako mlada. Iako su joj ostavili poprilično veliko nasljedstvo, Asja nije imala obitelj koju bi nazivala svojom. Kada je završila medicinu, preselila se u Volkanov rodni grad u blizini Istanbula. Volkanova je obitelj postala njezina i njegovi su prijatelji postali njezini.

1.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Nova TV od 3. siječnja donosi novu tursku uspješnicu 'Nevjera' koja govori o osveti prevarene žene, a u glavnoj ženskoj ulozi pojavljuje se poznata turska glumica Cansu Dere, koju su gledatelji imali prilike gledati u hit seriji “Sila”.


Ovoga puta oduševit će u ulozi prevarene žena koja je spremna na sve kako bi saznala tko je ljubavnica njenog muža.

Kad je Asja (Cansu Dere) upoznala Volkana (Caner Cindoruk), bila je sama u svom svijetu. 

Roditelji su joj umrli dok je bila jako mlada, a iako su joj ostavili poprilično veliko nasljedstvo, Asja nije imala obitelj koju bi nazivala svojom. Volkan je sve to promijenio nakon što ju je zaprosio, a netom nakon što je završila medicinu, preselili su se u Volkanov rodni grad, u blizini Istanbula. 

Volkanova je obitelj postala njezina, kao i njegovi prijatelji. Na tom su temelju izgradili sretan brak i odgojili svog sina Alija, u kućanstvu punom ljubavi o kakvom je Asja uvijek sanjala. 

Godinama poslije, Asjina je medicinska praksa uspješna, a Volkanov građevinski posao djeluje kao da raste. Život ne može biti bolji, sve dok Asja nije pronašla dugu, plavu vlas na Volkanovu šalu. Otkrije da Volkan ima aferu s mladom ženom Derin (Melis Sezen).

Izvor: novatvPovezani sadržaj