Objavljeno 28.12.2021.

Turska serija Nevjera - sadržaj i epizode

Epizoda 111

Džavidan je prestravljena. Naime, u velikom je strahu nakon Derininih djela. Svjesna njezina stava, Derin je namjerno napada. Džavidan odlazi od nje ovoga puta nijednom se ne osvrnuvši. Asja poručuje Volkanu da nju i Alija prepušta na milost i nemilost Derin ukoliko brzo nešto ne učini.

111.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Nova TV od 3. siječnja donosi novu tursku uspješnicu 'Nevjera' koja govori o osveti prevarene žene, a u glavnoj ženskoj ulozi pojavljuje se poznata turska glumica Cansu Dere, koju su gledatelji imali prilike gledati u hit seriji “Sila”.


Ovoga puta oduševit će u ulozi prevarene žena koja je spremna na sve kako bi saznala tko je ljubavnica njenog muža.

Kad je Asja (Cansu Dere) upoznala Volkana (Caner Cindoruk), bila je sama u svom svijetu. 

Roditelji su joj umrli dok je bila jako mlada, a iako su joj ostavili poprilično veliko nasljedstvo, Asja nije imala obitelj koju bi nazivala svojom. Volkan je sve to promijenio nakon što ju je zaprosio, a netom nakon što je završila medicinu, preselili su se u Volkanov rodni grad, u blizini Istanbula. 

Volkanova je obitelj postala njezina, kao i njegovi prijatelji. Na tom su temelju izgradili sretan brak i odgojili svog sina Alija, u kućanstvu punom ljubavi o kakvom je Asja uvijek sanjala. 

Godinama poslije, Asjina je medicinska praksa uspješna, a Volkanov građevinski posao djeluje kao da raste. Život ne može biti bolji, sve dok Asja nije pronašla dugu, plavu vlas na Volkanovu šalu. Otkrije da Volkan ima aferu s mladom ženom Derin (Melis Sezen).

Izvor: novatv
Povezani sadržaj