Objavljeno 04.07.2021.

Turska serija Melek - sadržaj i epizode

Epizoda 221

Obitelj Karadag će morati pokopati Alpaja unatoč svemu što su zbog njega proživjeli. Nakon svega Funda ostaje sama, bespomoćna i u velikom strahu od Kenana. Iako su Melek i Halil uvelike odahnuli zbog briga s kojima su se do sada suočavali, još im preostaje reći malenom Sejitu Aliju da je ostao bez oca. Defne i Kerem ne znaju ni sami kako da se osjećaju vezano za Alpaja, ali ljutnju prema ocu zatro je neočekivani događaj.

221.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

U nemilosti sudbine, ostavljena i teško bolesna, vraća se na mjesto gdje se vatra bijesa nikada nije ugasila.


Priča o dvije obitelji Karadag i Širhan koje su bliske stoljećima i do čijeg je razdora došlo kada se kći obitelji Karadag suprotstavila naredbi patrijarha u kojem živi, uskoro dolazi na male ekrane. Ova priča počinje kada se kći obitelji Karadag, Melek koja je na prvoj godini studija i Halil, sin obitelji Širhan koji je apsolvent, trebaju vjenčati. Melek se ne želi udati, ali ne može se usprotiviti ocu. Tradicija i kultura priječe je u tome. Na dan zaruka pobjegne, ali stvari ne ispadnu kako je planirala. U seriji prepunoj emocija i prevrata glavne uloge iznose Nehir Erdogan, turski pjevač koji povremeno zađe u glumačke vode Ahmet Kutsi Karadoğan Kutsi i Kaan Çakir. 

Obitelji Karadag i Širhan bile su bliske stoljećima. Nakon što se Melek, kći obitelji Karadag, odbije udati za Halila, sina obitelji Širhan i na dan zaruka pobjegne u Berlin s Alpajem, čovjekom kojeg voli, u njihovom se životu sve okrene. Nakon tog događaja obitelji nikad više ne spomenu Melekino ime. Za Sejita Alija Karadaga njegova je kći mrtva. Halil je jedini koji ne može prežaliti Melek. Osjećaji koje nosi u srcu su mu teret. Ne može govoriti o svojoj ljubavi. Ne može reći ni riječi. Ništa ne može osjećati ni prema komu drugom.

Godinama kasnije, unatoč dugom razdoblju koje su proveli zajedno i troje djece, stvari između nje i Alpaja se poremete. Nije poslušala oca prije mnogo godina i napustila je dom, a sada je teško bolesna. Alpaj se od nje želi rastati i traži skrbništvo nad djecom. Nakon što sve izgubi, Melek riskira. Odlučuje se vratiti u domovinu i tražiti od oca oprost. Od čovjeka kojeg je osramotila. Želi svom ocu povjeriti djecu prije smrti, ali shvaća da majčinstvo nije predaja, nego život za svoju djecu. ''Melek'' je priča o ženi koja ponovno gradi svoj život sa svojom djecom i obitelji.

Dok odluke iz prošlosti grubo udaraju po njoj, mora ostati na nogama zbog djece. Pred vratima je očinskog doma nakon 20 godina i ne zna što je čeka. Hoće li Sejit Ali, kad vidi kćer za kojom je čeznuo, moći održati zakletvu? Hoće li moći zauvijek Melek zalupiti vrata? Ili će unatoč svemu zaštititi svoje dijete? Kako god bilo, Melekin je dolazak sve promijenio. Karadagovi i Širhanovi moraju se suočiti s onom koju su pokopali.

Izvor: novatv

Povezani sadržaj