Objavljeno 18.09.2020.

Turska serija Gulperi - sadržaj i epizode

Epizoda 95

Džan je već dospio u ruke zlokobnu čovjeku. Dok Kadir bespomoćno traži Džana, Gulperi u bolnici prima dobru vijest. Gulperi se ne uspijeva radovati tome da se Hasan izvukao, kad sazna da je Džan nestao, te za Kadirom odlazi u potragu za njim. Sa Džanovim spašavanjem za Gulperi dolazi kraj jednog razdoblja. Gulperi zaključuje da je jedini način da ona i djeca pronađu mir to da se udalje od svih pa zatvara stranicu Istanbula i Kadira te se odlučuje preseliti u Foču. Djeca zadnji put kreću u akciju kako bi je razuvjerila, no metodom pokušaja saznaju da neće uspjeti. Mjesec dana kasnije, kad je Gulperi s djecom već započela novi život u Foči, nitko se nije pomirio s njezinim prekidom s Kadirom, kao ni ona sama. Osim toga, Hasan potajice s Artemis planira bijeg u inozemstvo. Gulperi i Kadir to saznaju i možda se zadnji put sastaju.

95.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Gulperi je odrastala u tradicionalnom društvu u kojem dominiraju muškarci. Nadu za spas pronalazi u Ejupu s kojim se vjenča i ode živjeti u njegovu obiteljsku kuću u Taşkınhanu.


Nakon smrti supruga koji umire na poslovnom putu u Siriji, Gulperi ostaje sama s troje djece (Bedriye, Hasan i Can) i tada počinje njezina borba za preživljavanje. 

Svekar i svekrva je okrivljuju za smrt supruga, a ona u samoobrani rani šogora zbog čega će završiti u zatvoru te će joj djeca biti oduzeta. Nakon izlaska iz zatvora svekar i svekrva je prisiljavaju da se preseli u Istanbul i napusti djecu. Napeta i emotivna drama u kojoj ćemo pratiti nastojanja majke da djecu vrati u svoje okrilje, malo koga će ostaviti ravnodušnim.

Gledatelji će imati prilike pratiti zamršenu ljubavnu i životnu priču žene odrasle u patrijarhalnom društvu koje je sputavalo njezine ambicije. Okovi tradicije Gulperi su gurnuli u još veći ponor kada joj zbog spleta okolnosti budu oduzeta djeca, a obitelj koja joj je trebala biti utočište na najgori mogući način pokuša okaljati njeno ime. U njezin se život vraća Kadir u kojeg je bila zaljubljena kao tinejdžerica i pomaže joj da preuzme kontrolu nad svojom sudbinom.

Izvor: novatv

Povezani sadržaj