Objavljeno 28.06.2023.

Turska serija Dvostruki život - sadržaj i epizode

Epizoda 19

Ozan neke stvari u svom životu napokon želi dovesti u red, a osoba koja mu pomaže opet je Oltan. Ozan nije izvukao lekciju iz svojih pogrešaka. Tarik je zbunjen jer je suočen s mogućnošću Guzidine smrti. Budući da ni pod koju cijenu ne želi izgubiti i Ješim, brani je pred obitelji, no ni sam ne može ni zamisliti do kakvih će to ishoda dovesti. Dok obitelj Jenersoj, nakon što je upoznala hladno lice smrti, svoje živote pokušava dovesti u red, past će u ralje novih pogrešaka.

19.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

U turskoj seriji "Dvostruki život" pratit ćemo Guzide Yenersoy (Vahide Percin), snažnu ženu koja je poznata kao poštovana sutkinja za obiteljsko pravo.


Kroz svoj pošten rad Guzide je uspjela spasiti brojne obitelji od raspada, pružajući djeci ljubav i pažnju, uvijek se držeći pravde i istine. Ona vjeruje da je njezin miran i uredan obiteljski život primjer koji će trajati zauvijek. 

Međutim, jedan slučajan trenutak joj otkriva da možda nije sve onako kako se čini te da je njezino toplo gnijezdo zapravo krhka i nesigurna tvorevina.

Izvor, foto: novatv

Povezani sadržaj