Objavljeno 18.12.2020.

Telenovela Život vrijedan življenja - sadržaj i epizode

Epizoda 120

Alberto doživi susret sa Cecílijinim duhom i umre. Diogo zatoči Nanu. Ona uspije pobjeći, a Dioga uhite. Thaíssa i Fábio otputuju skupa. Evelyn i Jefferson odluče ostati u Williamovom stanu. Nana otkrije da nosi sina i odluči mu dati ime Alberto. Francisca i Ramon se vjenčaju. Marcos zaprosi Palomu. Peter je posao "youtuber". Gabriela upozna košarkašicu Hortênciju Marcari. Alice i Waguinho dolaze na maturalni ispit. Paloma i Nana su partnerice. Yuri, William i Pablo susretnu Gisele u Grčkoj. Alberto se pojavi Palomi u knjižnici i potiče je na čitanje.

120.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

U ovoj modernoj bajci koja nam pokazuje kako je život divan, krojačica Paloma, majka troje djece, misli da joj je preostalo još samo nekoliko mjeseci života nakon što su zabunom zamijenjeni njezini nalazi s nalazima pacijenta koji je u terminalnoj fazi bolesti.


Nakon što se raspetlja zabuna, ona odluči potražiti Alberta, imućnog poduzetnika koji je zapravo taj bolesnik u terminalnoj fazi. Veže ih ljubav prema književnosti, te se među njima rodi lijepo prijateljstvo koje njihovim životima da novi smisao. 

Paloma ima dvije ljubavi. Staru ljubav s Ramonom i onu s Marcosom, Albertovim sinom, s kojim se upustila u vezu dok je mislila da će uskoro umrijeti.

Život može i treba biti više od borbe sa svakodnevicom prepunom problema. Koliko puta na dan odbijete mogućnost da budete protagonist u vlastitu životu, te potiskujete snove koji žive u vama? 

Uzimanje uzda života u svoje ruke, postizanje malih i velikih uspjeha u životu, te svakodnevne doze smijeha, radosti i oduševljenja ne smiju biti iznimka, nego pravilo. 

Upravo je to glavna misao nove brazilske telenovele Život vrijedan življenja.

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržaj