Objavljeno 06.02.2022.

Telenovela Pobjeda srca - sadržaj i epizode

Epizoda 92

Eduardo uskoro odlazi u zatvor. Ostao je bez odvjetnika. Levita se ispriča Gemmi jer ju je dala Cuauu. Bárbara kaže Dafne da je Gael voli. Bárbara želi pomoći Eduardu da pobjegne, ali Álvaro joj kaže da će mu pomoći jedino ako ga preda policiji. Bárbara kaže Eduardu da nema pravo predbacivati Álvaru i Ariadni nakon što je napustio obitelj i okrao Lindu. Eduardo pokuša pobjeći, ali ulove ga. Tadeo vidi kako ga odvode. Linda ne želi pomoći Eduardu da izađe na slobodu. Bárbara se ispriča Ariadni. Kaže joj da je bila puna predrasuda, ali sada zna da je Álvaro s divnom ženom. Prizna joj da je htjela zatražiti rastavu od Joaquina na dan njegove smrti. Lino dolazi dok ukućani večeraju. Uperi pištolj u Gemmu. Dafne iskoristi priliku da uzme nož. Lino im kaže da je prijetio Joaquinu. Zatoči ih sve i kaže da će ih poslije ubiti. Dafne kaže Linu da želi spavati s njime. Dok je on ljubi, ona ga teško ozlijedi. Hilda se ispriča Gemmi. Ariadna sve oprosti Eduardu i Bárbari. Gael daje otkaz u Miamiju. Gemma primi vijest o djetetovoj smrti.

92.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Govori se: Žene zajedno? Ma ni kad su mrtve! Ali kada Bárbara Albarrán De Falcón, Ariadna López, Dafne Falcón i Gemma Corona, četiri žene različite životne dobi i osobnosti, budu prisiljene živjeti pod istim krovom, u njihovim životima se nanižu neočekivani događaji.


Sve počne kad Bárbara, konzervativna i umišljena žena, slavi odlazak u mirovinu svoga muža Joaquína Falcóna. On sad više ne radi, a njihovo troje djece - Álvaro, Eduardo i Gael - više ne žive u obiteljskoj kući. Bárbara želi putovati i raditi nove stvari. No, uskoro će otkriti da Joaquín nema takvih želja.

Ariadna je hrabra i strastvena. Živi u slobodnoj vezi s Eduardom, drugim Bárbarinim sinom, privlačnim i nepoštenim računovođom s kojim ima sina Tadea. Ariadna se odrekla novinarske karijere kako bi se u potpunosti predala majčinstvu nakon što Tadeu dijagnosticiraju Aspergerov sindrom, no u maloj obitelji nastanu raznorazni problemi. Jedan od problema je život kod svekrve Bárbare s kojom se Ariadna nikad nije slagala. Ne podnose se.

U Río Verdeu, saveznoj državi San Luis Potosí, Dafne je trudna s drugim djetetom i sprema se za selidbu u Zacatecas sa suprugom Néstorom i malenom kćeri Claritom. Mladi bračni par ima velike planove, ali sve se sruši kad Néstor pogine u prometnoj nesreći, a Dafne ostane udovica.

Gemma je iz ruralnog područja. I ona će doći u Bárbarinu kuću. Gemma bi trebala zamijeniti bivšu kućnu pomoćnicu, ali laže o svojim godinama i razlozima dolaska.

Životi ovih četiriju žena se isprepletu kada Eduardo ode i ostavi ženu Ariadnu i sina Tadea u Bárbarinoj kući.

Nakon što je ostala udovica, Bárbara se mora nositi s Dafne koja dolazi po nasljedstvo kao Joaquínova priznata kći, mada izvanbračna.
U Bárbarinoj kući Dafne nenamjerno potiče posebnu naklonost svoga polubrata Gaela.

Kako bi se situacija dodatno zakomplicirala, najstariji Bárbarin sin Álvaro vraća se kući nakon velike bračne krize. Između njega i Ariadne rađa se suosjećanje koje se postupno pretvara u zabranjenu ljubav.

I tako četiri žene, unatoč međusobnim razlikama, grade toplo prija teljstvo koje će ih dovesti do spoznaje da su jače kad su zajedno. 

Skupa će biti jače pred svakim problemom, bit će mudrije kako bi zaštitile svoje obitelji i otvorenije za ljubav prema muškarcu koji će ih znati cijeniti, kao što svaka od njih to zaslužuje.

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržaj