Objavljeno 06.02.2022.

Telenovela Pobjeda srca - sadržaj i epizode

Epizoda 93

Sudac osudi Lina na 120 godina zatvora. Njegove žrtve slave s Ariadnom i Cassandrom jer su se izborile za pravdu. Dafne vodi djecu u šumu kako bi s oprostile s Néstorom i prospe njegov pepeo. Gemma osjeća krivnju zbog djetetove smrti. Bárbara, Ariadna i Dafne joj govore da će uvijek biti uz nju. Humberto ponudi posao Ariadni i Cassandri na internetskoj stranici. Gael kaže Dafne da je voli. Tadeo doživi krizu. Estefanía kaže Ariadni da unatoč poboljšanjima Tadeo ima Aspergerov sindrom i da će morati cijeli život živjeti s time. Na Tadeovu rođendanu Álvaro zaprosi Ariadnu. Bárbara kaže Álvaru da će mu prodati kuću pod uvjetom da Ariadna i Dafne dobiju stan. Lino je u zatvoru. Ariadna i Cassandra dobiju novinarsku nagradu. Imelda, Efi i Bárbara nađu lokal za svoj posao. Gemma se veseli studiju pedagogije. Gael i Dafne spavaju skupa. Svi su sretni jer će uskoro srušiti kuću i svatko će dobiti svoj stan. Bárbara ipak osjeća tugu, ali svjesna je da je svima potreban novi početak. Ariadna, Gemma, Bárbara i Dafne shvate da su se dobro upoznale i zbližile. Bárbara im kaže da će otići u Pariz, ali sama. Počinje nova faza života: Dafne je s Gaelom, Gemma se veseli upisu na fakultet, Ariadna slavi jer će opet biti majka, a Bárbara odlazi na željeno putovanje u Pariz.

93.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Govori se: Žene zajedno? Ma ni kad su mrtve! Ali kada Bárbara Albarrán De Falcón, Ariadna López, Dafne Falcón i Gemma Corona, četiri žene različite životne dobi i osobnosti, budu prisiljene živjeti pod istim krovom, u njihovim životima se nanižu neočekivani događaji.


Sve počne kad Bárbara, konzervativna i umišljena žena, slavi odlazak u mirovinu svoga muža Joaquína Falcóna. On sad više ne radi, a njihovo troje djece - Álvaro, Eduardo i Gael - više ne žive u obiteljskoj kući. Bárbara želi putovati i raditi nove stvari. No, uskoro će otkriti da Joaquín nema takvih želja.

Ariadna je hrabra i strastvena. Živi u slobodnoj vezi s Eduardom, drugim Bárbarinim sinom, privlačnim i nepoštenim računovođom s kojim ima sina Tadea. Ariadna se odrekla novinarske karijere kako bi se u potpunosti predala majčinstvu nakon što Tadeu dijagnosticiraju Aspergerov sindrom, no u maloj obitelji nastanu raznorazni problemi. Jedan od problema je život kod svekrve Bárbare s kojom se Ariadna nikad nije slagala. Ne podnose se.

U Río Verdeu, saveznoj državi San Luis Potosí, Dafne je trudna s drugim djetetom i sprema se za selidbu u Zacatecas sa suprugom Néstorom i malenom kćeri Claritom. Mladi bračni par ima velike planove, ali sve se sruši kad Néstor pogine u prometnoj nesreći, a Dafne ostane udovica.

Gemma je iz ruralnog područja. I ona će doći u Bárbarinu kuću. Gemma bi trebala zamijeniti bivšu kućnu pomoćnicu, ali laže o svojim godinama i razlozima dolaska.

Životi ovih četiriju žena se isprepletu kada Eduardo ode i ostavi ženu Ariadnu i sina Tadea u Bárbarinoj kući.

Nakon što je ostala udovica, Bárbara se mora nositi s Dafne koja dolazi po nasljedstvo kao Joaquínova priznata kći, mada izvanbračna.
U Bárbarinoj kući Dafne nenamjerno potiče posebnu naklonost svoga polubrata Gaela.

Kako bi se situacija dodatno zakomplicirala, najstariji Bárbarin sin Álvaro vraća se kući nakon velike bračne krize. Između njega i Ariadne rađa se suosjećanje koje se postupno pretvara u zabranjenu ljubav.

I tako četiri žene, unatoč međusobnim razlikama, grade toplo prija teljstvo koje će ih dovesti do spoznaje da su jače kad su zajedno. 

Skupa će biti jače pred svakim problemom, bit će mudrije kako bi zaštitile svoje obitelji i otvorenije za ljubav prema muškarcu koji će ih znati cijeniti, kao što svaka od njih to zaslužuje.

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržaj