Objavljeno 01.10.2021.

Telenovela Kava s mirisom žene - sadržaj i epizode

Epizoda 87

Gaviota pita Marcíju gdje je Wilson. Pivisay i Aurelio slave vjenčanje u baru g. Pedra. Leonidas ih obavijesti da je dobio posao u Africi i da će otputovati s Margaritom. Gaviota taksijem odlazi tražiti Wilsona na kolodvoru. Počinje saslušanje na sudu. Sebastián izjavi da je nevin, ali tužiteljica pokazuje dokaze protiv njega. Gaviota konačno nađe Wilsona i pokuša ga uvjeriti da svjedoči u Sebastiánovu korist. Margarita je sretna zbog novoga života. Odlazi u crkvu i moli za sina. Wilson pristane svjedočiti i odlazi tužiteljici s Gaviotom. Pred sucem prizna da je poslovao s Ivánom i Pablom Emiliom. Objasni kako su prali novac. Okrivi Carlosa Marija za pokušaj Octaviove otmice i za Javierovo ubojstvo. Pokaže poruke koje je dobivao od gazde. G. Pedro smisli kako će spriječiti sinov bijeg. Carlos Mario dolazi u bar i razgovara s ocem koji mu se ispričava zbog lošeg odgoja. Sebastiána proglašavaju nevinim, a Ivána uhićuju. Leonidas i Margarita spriječe Carlosov Mariov bijeg iz bara. Policija ga uhiti. Lucrecia se oprašta od Ivána i kaže mu da će napustiti zemlju. I Pablo Emilio je uhićen. Julia pozove Gaviotu u dvoranu za sastanke i zahvali joj na svemu što je učinila za Sebastiána. Kaže joj da će Fernando dobiti 25% nasljedstva.

87.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Gaviota (Laura Londoño) i njezina majka dolaze kao i svake godine na hacijendu Casablanca na drugu berbu kave.


No ovoga listopada nadaju se da je to posljednji dolazak u berbu jer će odsad imati svoj komad zemlje. Međutim, predodređena im je drugačija sudbina.

Octavio Vallejo, vlasnik hacijende, isti onaj kojega je Gaviota spasila od navodne otmice i isti onaj koji joj je zauzvrat obećao hektar zemlje kako bi ona uzgajala vlastitu kavu, upravo je preminuo. 

Na njegovu pokopu Gaviota upoznaje Sebastiána (William Levy), Octavijeva sina koji živi u inozemstvu. Nakon prvoga pogleda među njima se rađa neizdrživa privlačnost, ljubav kakva se rijetko viđa, ljubav koja razdire, strastvena i nemoguća. 

Njih dvoje pripadaju dvama svjetovima. On se kreće među njujorškom elitom, a Laurin svijet su nasadi kave. No premda se čini da nemaju ništa zajedničko, njih dvoje uživaju u istoj kavi.

Ovo je remake telenovele iz 1994. godine.

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržaj